Ένοπλες Συρράξεις

Λαβίδα θανάτου στη Ν.Συρία: Αυτοί είναι οι Ρώσοι Spetsnaz που περικύκλωσαν τους Αμερικανούς! (φωτογραφίες)

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την πραγματική παρουσία των επίλεκτων ρωσικών ειδικών δυνάμεων της διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων  στην συριακή έρημο αποδεικνύουν τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και τα όπλα που έχουν στην διάθεση τους.

Οι  στρατιωτικές ειδικές μονάδες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στη Συρία έχουν αφοσιωθεί εκτός από το «κυνήγι» των ηγετών του ISIS τώρα πλέον και στην αντιμετώπιση Βρετανών και Αμερικανών κομάντος για την κυριαρχία στο συριακό έδαφος.

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο αποδεικνύουν ότι πρόκειται πραγματικά  «για ξεχωριστούς ανθρώπους.»

Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και μεγάλο διάστημα  φοβερά πράγματα  λαμβάνουν  χώρα στο έδαφος της Συρίας από Αμερικανούς και Ρώσους που «πολεμούν» κανονικά για το ποιος θα επικρατήσει στην συριακή εδαφική επικράτεια.

Σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο που επικαλείται πηγές στο  Γενικό Επιτελείο αναφέρθηκε σοβαρότατο περιστατικό στην Νότια Συρία με Αμερικανούς κομάντος, που ίσως έχει πολύ μεγάλες «παρενέργειες».

Στο περιστατικό επίλεκτοι  Ρώσοι Spetsnaz ( Zaslon) περικύκλωσαν ομάδα κομάντος του αμερικανικού στρατού στην Νότια Συρία  ενώ δυνάμεις του συριακού Στρατού και της Χεζμπολάχ έφτασαν στα σύνορα με Ιράκ-Ιορδανία και ύψωσαν την συριακή σημαία.

Οι πληροφορίες φέρουν τους Ρώσους να οδήγησαν την αμερικανική ομάδα εκτός Συρίας οδηγώντας τους  στην Ιορδανία …χωρίς περαιτέρω αβρότητες και «καλές» συμπεριφορές .

Η συνέχεια στην Συρία ενδεχομένως να είναι τρομακτική για ολόκληρο τον πλανήτη.

Στον χάρτη είναι η κόκκινη λαβίδα θανάτου που απεικονίζεται στη Ν.Συρία.

https://www.youtube.com/watch?v=kVeFAMKZDKQ

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...