Κυπριακό

Κύπρος: Για τελευταίο σταθμό κάνει λόγο ο Ακιντζί

Αποφασισμένος για λύση του Κυπριακού στη Διάσκεψη του Κραν Μοντάνα δήλωσε κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί κάνοντας λόγο και για τελευταίο σταθμό στην όλη διαδικασία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου, σε δηλώσεις του στο παράνομο αεροδρόμιο Τύμπου κατά την επιστροφή του από την Τουρκία ο Τ/κ ηγέτης δήλωσε ότι κατά τις «πολύ χρήσιμες και εποικοδομητικές» επαφές του στην Τουρκία με τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ χτες και τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν σήμερα, αντάλλαξαν απόψεις σε σχέση με το τρέχον στάδιο των συνομιλιών και τη δουλειά που θα γίνει στη Διάσκεψη για την Κύπρο την οποία βλέπουν και ως τον τελευταίο σταθμό.

Ανέφερε ότι στη συνάντηση του με τον Μπιναλί Γιλντιρίμ συμμετείχαν επίσης ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Τουρκές και ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου ενώ στη συνάντηση με τον Ερντογάν ο Τσαβούσογλου και ο υπουργός Ευρώπης Ομέρ Τσελίκ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...