Εκκλησία της Ελλάδος

Κυβερνητικό πλιάτσικο με τις συχνότητες - Χάνει τα ραδιόφωνά της η Εκκλησία

Ασταμάτητος και αδυσώπητος είναι ο πόλεμος κατά της Εκκλησίας από την άθεη κυβέρνηση με σκοπό την πλήρη εξαφάνισή της.

Στο νέο επεισόδιο της λαίλαπας εμπεριέχεται και η απαγόρευση του να εκφέρει λόγο μέσω ερτζιανών!
Kυβερνητικό πλιάτσικο με τις συχνότητες στη μπάντα της ΕΡΤ, είναι σε εξέλιξη, με άμεση επίπτωση στο σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος και τουλάχιστον σε τρεις δημοτικούς σταθμούς του λεκανοπεδίου.

Το υπουργείο ψηφιακής πολιτικής σχεδιάζει να στριμώξει στις συχνότητες της ΕΡΤ, όπως – όπως, τους δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς που εκπέμπουν στην Αθήνα την Αττική, τον Πειραιά καθώς και σε όλη την χώρα. Πρόσχημα είναι το νομοσχέδιο για τις νέες ραδιοφωνικές άδειες, που προβλέπει εξασφάλιση εσόδων για το Δημόσιο με διαγωνιστική διαδικασία.

Είναι άγνωστο πως θα αντιδράσει σε όλα αυτά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος καθώς και η ΚΕΔΕ με τις πρωτοβουλίες Παπά και πώς θα τοποθετηθεί η ΕΡΤ και οι συνδικαλιστικοί φορείς της, δεδομένου ότι εκτός των άλλων, τίθεται ζήτημα για τον περιορισμό ή την διακοπή λειτουργίας περιφερειακών της σταθμών (Θεσσαλονίκη, Κεντρική Ελλάδα, νησιά κλπ)

Το σχέδιο περιλαμβάνει επίσης τα ραδιόφωνα της Αρχιεπισκοπής και των Μητροπόλεων χωρίς να είναι γνωστό τι θα ισχύσει με τη ραδιοφωνική συνεργασία ΔΕΘ – ΑΜΠΕ , καθώς και το ραδιόφωνο της ΠΟΣΠΕΡΤ ERTOpen που έχει και ιδιαίτερο συμβολισμό μετά το Μαύρο της περιόδου 2013- 15.

Το θέμα κυβερνητικής κατάληψης συχνοτήτων της ΕΡΤ, συζητήθηκε μεταξύ άλλων χθες σε σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης με τη συμμετοχή του προέδρου της ΠΟΕΣΥ Δ. Κουμπιά, του μέλους του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ Μ. Αντωνιάδου με εκπρόσωπο του περιοδικού Tύπου, ως υπεύθυνο support staff, στη διαδικασία αυτή, για να υπάρξει εχεμύθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επικεφαλής των συνδικαλιστικών, σωματείων έδωσαν πράσινο φώς στο ΓΓ του υπουργείου Λ. Κρέτσο να προχωρήσει, ερήμην των ΔΣ των ενώσεων και του δημοσιογραφικού κλάδου στην κυβερνητική «απόβαση» στα FM.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...