Απόψεις

«Η Χίος θα "καεί" το ίδιο και η Λέσβος, το θηρίο που είναι στο Αιγαίο θα ξυπνήσει». Είναι αυτή η προφητεία της Γερόντισσας;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ

Θέλουν να πουλήσουν την ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ δεν πουλιέται για αυτό και κουνιέται

ΑΝ δεν γνωρίζουμε  τι σημαίνει ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΠΡΟΣΕΥΧΗ ας φροντίσουμε να μάθουμε για να γλυτώσουμε τα χειρότερα πιθανά ,  όπως περιγράφονται στο ΟΡΑΜΑ της ηλικιωμένης από την Κέρκυρα που έγινε γνωστό από τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 2012 και στοχοποίησε με τα λεγόμενα του τον συγκεκριμένο χώρο μεταξύ ΧΙΟΥ και ΛΕΣΒΟΥ.

Τι συμβαίνει τελικά και η Γερόντισσα αναφέρθηκε από το 2012 για αυτήν την συγκεκριμένη περιοχή που επλήγη από τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ;

«Μυτιλήνη: Ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ - Έγινε αισθητός και σε περιοχές της Αττικής 
ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΠΑΛΑΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ»

«Σεισμός Μυτιλήνη: Τραυματίες στο χωρίο Βρίσα»

ΣΕΙΣΜΟΙ
πριν απο: 9'
Σεισμός Μυτιλήνη: Ο Σπίρτζης στέλνει ειδικά κλιμάκια για τον έλεγχο των κτηρίων

ΣΕΙΣΜΟΙ
πριν απο: 16'
Σεισμός Μυτιλήνη: Τι λένε οι σεισμολόγοι για το μεγάλο σεισμό (vid)

ΚΟΣΜΟΣ
πριν απο: 17'
Σεισμός Μυτιλήνη: Πανικός στην Τουρκία - Αισθητός σε Σμύρνη, Προύσα και Κωνσταντινούπολη (vid)

ΣΕΙΣΜΟΙ
πριν απο: 17'
Σεισμός Μυτιλήνη: Οχτώ μετασεισμοί σε λιγότερο από μία ώρα» 

ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ και ΙΚΕΣΙΕΣ αναπέμπονται από τον Ουρανό και  την γη για γλυτώσουμε την ΟΡΓΗ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ για την αμαρτία και την διαστροφή που κατέκλυσε την πατρίδα.

Ο ΘΕΟΣ έστειλε το μήνυμα του σε δυο Αγιοτόκα Νησιά μας την ΧΙΟ και την ΛΕΣΒΟ και στα απέναντι Μικρασιατικά παράλια που έχει ανάψει τις μηχανές του ο δράκοντας της στρατιωτικής τουρκικής μηχανής .

ΑΝ δεν γνωρίζουμε  τι σημαίνει ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΠΡΟΣΕΥΧΗ ας φροντίσουμε να μάθουμε για να γλυτώσουμε τα χειρότερα, όπως περιγράφονται στο ΟΡΑΜΑ της ηλικιωμένης από την Κέρκυρα που έγινε γνωστό από τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 2012 και στοχοποίησε με τα λεγόμενα του τον συγκεκριμένο χώρο μεταξύ ΧΙΟΥ και ΛΕΣΒΟΥ.

ΟΡΑΜΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ –

https://youtu.be/wAKM3u2V4mE

Το θηρίο του ΑΙΓΑΙΟΥ πιθανώς να είναι κρυμμένο σε κάποιο ενεργό υποθαλάσσιο ηφαίστειο του ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ μας που μπορεί να ξυπνήσει-ενεργοποιηθεί με τέτοιου μεγάλου μεγέθους σεισμούς.

Ας τα αντιμετωπίσουμε όλα με ΠΙΣΤΗ και ψυχραιμία και συντεταγμένα με συναίσθηση μετάνοιας και βοήθειας στους δυσκολεμένους συμπολίτες μας - πληγέντες ας ελπίσουμε   ότι ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ εξ αιτίας των Αγιομαρτυρικών αιμάτων των προγόνων μας θα δείξει ΕΛΕΟΣ σε εμάς τους αμαρτωλούς .

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...