Πολεμικό Ναυτικό

Εκπληκτικά πλάνα της στρατιωτικής άσκησης «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2017»

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2017» παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης.

«Επιθυμούμε την ειρήνη και επιθυμούμε οι Ένοπλες Δυνάμεις, να βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα και να στέλνουν το μήνυμα της διασφάλισης της ειρήνης, της γαλήνης και της ανάπτυξης. Ελπίζω αυτό να το καταλάβουν και από την άλλη πλευρά του Αιγαίου», σημειώνει στο μήνυμα του ο Πάνος Καμμένος ο οποίος παρευρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την εξέλιξη της άσκησης συνοδεία των αρχηγών των γενικών επιτελείων.

Στη συνέχεια ο υπουργός Εθνικής Αμυνας στο πλαίσιο της άσκησης, επισκέφθηκε πλοία του Πολεμικού Ναυτικού στη Σαμοθράκη, στον Άγιο Ευστράτιο και στη Λήμνο στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι ο ελληνικός λαός ενωμένος, με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση.

Δείτε εκπληκτικά καρέ της στρατιωτικής άσκησης «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2017»:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...