Αρχείο

Εθνικός κίνδυνος: Τι ειπώθηκε μεταξύ Τσίπρα-Νετανιάχου για το θέμα των "Τσάμηδων", την εμπλοκή CIA-Mossad και γιατί ο πρωθυπουργός δεν έδωσε έγκριση για αύξηση των δυνάμεων μας στα σύνορα με Αλβανία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Πολύ σοβαρό θέμα έχει ενσκήψει με το ζήτημα των Τσάμηδων για  την μυστηριώδη  στάση που τηρεί η ελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα και με τον αλβανικό τύπο και το ζήτημα πρέπει να διερευνηθεί πολύ βαθιά από όλους , διότι υπάρχει όσφρηση για ...θέμα παρόμοιο με τα Σκόπια και την ανακήρυξη τους με το όνομα "Μακεδονία" .

Αλβανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι σύντομα θα ανακηρυχτεί αυτόνομο κράτος των Τσάμηδων και για αυτό το θέμα έχει γίνει  κάποιου είδους συμφωνία.

Στον ελληνικό τύπο στις 22 του Ιουνίου, 2017 δημοσιοποιήθηκαν  οι συζητήσεις που έλαβαν χώρα στην κυβερνητική συνεδρίαση υπό την ηγεσία του  Πρωθυπουργού Α.Τσίπρα στις 21 Ιουνίου.

Το κύριο θέμα της συνάντησης ήταν «οι νέες οικονομικές πολιτικές για την προσέλκυση ξένων επενδυτών, αλλά μίλησαν και για άλλα θέματα που δεν ήταν στην ατζέντα της ημέρας, όπως το ζήτημα της ασφάλειας των ελληνο-αλβανικών συνόρων….μετά από πληροφορίες της ελληνικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών η οποία εντόπισε «δραστηριότητα» στην περιοχή και ζήτησε την επάνδρωση των παραμεθόριων φυλακίων μέσω του Υπουργού κ, Καμένου, αναφέρει το αλβανικό δημοσίευμα .

Επίσης αναφέρεται ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός B. Νετανιάχου κατά την επίσκεψη στην Ελλάδα στις 15 Ιουνίου και την συνάντηση του με τον Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, φέρεται από τους Αλβανούς να συνομίλησε και για το θέμα των Τσάμηδων (!)

Ο πρώτος που έσπασε την σιωπή ήταν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκολας Κοτζιάς, που  μίλησε για λίγα λεπτά, αποκαλώντας των επικεφαλή των Τσάμηδων στην Ευρώπη Φεστίμ Λάτο, εχθρό αυτή τη στιγμή της  Ελλάδας».

 Ο ίδιος ανέφερε ότι ο Λάτο μεταβαίνει συχνά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να υποβάλλει έγγραφες διαμαρτυρίες κατά της Ελλάδος ενώ ο ίδιος συμμετείχε  ως «Πρόεδρος της Δημοκρατίας των Τσάμηδων» στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, σε σύνοδο κορυφής που διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την O.M.P.E.O. ,συνεχίζει το δημοσίευμα το οποίο προκαλεί ανατριχίλα για τα βρώμικα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων για την Ελλάδα και την κυοφορούμενη «αφαίμαξη» ελληνικού εδάφους και την προσάρτηση του στην υποτιθέμενη «δημοκρατία της Τσαμουριάς ».

Μερικοί από τους υπουργούς της κυβέρνησης Τσίπρα  έμειναν έκπληκτοι και απαίτησαν να μάθουν  ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος , αναφέρει το Reuters .

Στην συνέχεια ο  κ.Κοτζιάς μίλησε για την συμμετοχή της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών MOSSAD και της αμερικανικής CIA στο θέμα λέγοντας ότι αυτός ο άνθρωπος, ( Φεστίμ Λάτο) είναι παράγοντας επιφορτισμένος με  έργο της διάλυσης της Ελλάδος.

Ερωτήθηκε ο ίδιος ( κ.Κοτζιάς) περαιτέρω ως προς το γιατί το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει αποστείλει σημείωμα διαμαρτυρίας στο Τελ Αβίβ και την Ουάσιγκτον για το θέμα αυτό.

Ο ΥΠΕΞ φέρεται σύμφωνα με το αλβανικό δημοσίευμα να  απάντησε ότι έχει  έρθει σε επαφή ζητώντας πληροφορίες, αλλά δεν έχει λάβει μέχρι τώρα  καμία απάντηση.

Ο κ. Πάνος Καμμένος Υπουργός άμυνας έχοντας έγκυρες πληροφορίες από την  Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών για τον Φεστίμ Λάτο , αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο «άτομο» συμμετείχε στον πόλεμο του Κοσσυφοπεδίου το 1999 και της ΠΓΔΜ το 2001, όπου διαδραμάτισε  σημαντικό  οργανωτικό  ρόλο και στους δύο πολέμους, και ο ίδιος είναι πολύ επικίνδυνος, μιας και δύναται  να μπορεί να οργανώσει ομάδες «ανταρτών» σε στρατό ανταρτών, όπως ο ίδιος αποκαλεί τον Απελευθερωτικό  Στρατό των Τσάμηδων.

Επίσης ο Έλληνας υπουργός άμυνας  φέρεται να ζήτησε από τον κ. Τσίπρα , «άδεια» για να αυξήσει τη στρατιωτική παρουσία στα ελληνο-αλβανικά σύνορα, αλλά η άδεια δεν εγκρίθηκε, κάτι που έχει προκαλέσει την αντίδραση μεταξύ των υπουργών.

Μετά την ολοκλήρωση της κυβερνητικής συνεδρίασης του  ηγέτη της αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη,ο ίδιος σε δηλώσεις του  απαίτησε τη δημιουργία μιας επιτροπής, η οποία θα ζητήσει διαλεύκανση  των «παιχνιδιών» που παίζει η κυβέρνηση Τσίπρα για το θέμα των Τσάμηδων .

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης δήλωσε ότι οι Ελληνες πολίτες  έχουν το δικαίωμα και πρέπει να ενημερωθούν, και άφησε να εννοηθεί ότι ο Τσίπρας έχει «υπογράψει»  να επιτραπεί η αυτονομία των Τσάμηδων χωρίς πόλεμο από την Ελλάδα, καταλήγει το αλβανικό δημοσίευμα.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με παλαιότερες πληροφορίες του του αλβανικού τύπου, οι  Αλβανοί ετοιμάζονται πιθανότατα με τουρκική προτροπή και υπόγεια στήριξη, να  αιματοκυλίσουν και πάλι  τα Βαλκάνια, με την «φωτιά» να φτάνει ακόμη και εντός Ελλάδος, για την δημιουργία κράτους Τσαμουριάς σε τρία κράτη ( Ελλάδα-Μαυροβούνιο-ΠΓΔΜ).

Το «φωνάζουν» άλλωστε οι Αλβανοί παντού , σε γήπεδα, σε δηλώσεις πολιτικών σε συνεντεύξεις , σε πορείες .

Ο αυτοαποκαλούμενος  πρόεδρος των Τσάμηδων ( δεν έχει σχέση με το κόμμα των Τσάμηδων στην Αλβανία , αλλά με όλους τους Τσάμηδες στα Βαλκάνια)  ανέφερε συγκεκριμένα ότι  τα κράτη στην περιοχή απελευθερώθηκαν με πόλεμο αρχικά και μετά με διακρατικές συμφωνίες  έγιναν ανεξάρτητα κράτη  (Σλοβενία, Βοσνία, Κροατία, Κοσσυφοπέδιο τα τελευταία χρόνια, Μαυροβούνιο, ΠΓΔΜ, κλπ).

Επίσης θέτει  θέμα ο ίδιος  και για τους Αρβανίτες τόσο στην Ελλάδα όσο και αλλού , δηλώνοντας ότι αυτοί είναι Αλβανοί στην καταγωγή.

Πρόκειται για τις γνωστές ανιστόρητες ιστορίες που αναπαράγονται πολύ πιο έντονα το τελευταίο διάστημα με προτροπή από άλλη χώρα ( Τουρκία) , η οποία είναι και η μόνη μετά τους Αλβανούς που έχει συμφέρον να «ξανα-ανακατευτούν» τα Βαλκάνια με σκοπό να να επεκτέινει την επιρροής της για την δημιουργία της νέας Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

http://www.dailymotion.com/video/x5lgmkm_%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25B2%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25AF%25CE%25B1_news

«Η ενωμένη δημοκρατία των Τσάμηδων είναι το μόνο σώμα που μιλά για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των τσάμηδων και των Αρβανιτών στην Ελλάδα και τη Διασπορά, για αυτό  καλούμε τα πολιτικά κόμματα και άλλες οργανώσεις μας σε  Αλβανία,  Κοσσυφοπέδιο και Διασπορά να έρθουν σε  επικοινωνία με τις χώρες τους και τους διεθνείς οργανισμούς, για το θέμα αυτό», δηλώνει ο ίδιος .

Η αλβανική εφημερίδα Shqiptari.eu είχε μια  αποκλειστική συνέντευξη με τον αυτοαποκαλούμενο Πρόεδρο των Τσάμηδων,  Festim Lato που εκπροσωπεί του Τσάμηδες σε τρεις χώρες ( Ελλάδα-ΠΓΔΜ-Μαυροβούνιο)  .

Ο Z.Lato και η ομάδα του είναι σίγουροι ότι θα εφαρμόσουν το σχέδιο αυτό , και ότι η μοίρα των Αλβανών θα αλλάξει για πάντα στα Βαλκάνια.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων τόνισε  ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τους  Αλβανούς που ζουν σε  τρεις χώρες και θα είναι σε θέση να προσφέρουν στον «κόσμο μια στρατιά από δύο εκατομμύρια στρατιώτες» . Δηλώνει επίσης ότι εργάζεται για την δημιουργία  ενός νέου  κράτους της Τσαμουριάς που θα είναι το τρίτο αλβανικό κράτος μετά την Αλβανία, και το Κοσσυφοπέδιο στα Βαλκάνια, η συνέχεια έχει την δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας.

Ετοιμάζουν ΗΠΑ και λοιποί την δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας…διότι αυτό εξυπηρετεί τα σχέδια τους στα Βαλκάνια. Παράλληλα πιθανότατα  ετοιμάζουν και αφαίρεση ελληνικού εδάφους για τον ίδιο λόγο πάνω στο ίδιο σχέδιο, ενώ στο Αιγαίο οι Τούρκοι θέλουν να υφαρπάξουν σειρά ελληνικών νησιών αλλά  και εδαφών στην δυτική Θράκη .

Πρόκειται για το σχέδιο συρρίκνωσης της ελληνικής επικράτειας κάτω από την Λάρισα το οποίο κάποτε χλευάζονταν από ειδικού ή μη  ;

https://youtu.be/CquQlsQLtTE?t=34

https://youtu.be/5a4Kn5WjvBk?t=8

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ