Αρχείο

Είμαστε πλέον σε πόλεμο: Έγιναν δεκτοί σε εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου οι Τσάμηδες που ζήτησαν «κράτος» - Ακρωτηριάζουν την χώρα (Φωτογραφία)

Νομιμοποίηση του κόμματος των Τσάμηδων των Βαλκανίων  και του άκρως επικίνδυνου ηγέτη τους (πρωταγωνιστή σε δύο αλβανικές εξεγέρσεις)  Φεστίμ Λατώ,  σε εκδήλωση υπό την αιγίδα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στην Σκωτία , αναγνωρίζοντας ένα κόμμα-τρομοκρατική οργάνωση που δεν έχει καμία νομιμοποίηση από κανέναν, προκαλώντας συναγερμό στις ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας.  

https://youtu.be/qOXrus1X6Ao?t=1

Ετοιμάζουν την δημιουργία του κράτους των Τσάμηδων και με «ευρωπαϊκή στήριξη», ενώ  πλήθος δημοσιευμάτων δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα έχουμε δεύτερα « Σκόπια» εντός Ελλάδος αυτήν την φορά.     

Η ανακοίνωση των Τσάμηδων αναφέρει «Οι εκπρόσωποι της «κυβέρνησης» και του Δημοκρατικού Συνδέσμου των Τσάμηδων , συμμετείχε στην συνάντηση με Ευρωβουλευτές  των χωρών που ανήκουν στο UNPoA στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, όπου μετά την παρουσίαση της υπόθεσης των Τσάμηδων ( και την  κατηγορία της γενοκτονίας των Ελλήνων ) σε εκπροσώπους του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου αποφασίστηκαν τα εξής, (  άσχημα για την Ελλάδα).

«Το αίτημα των Τσάμηδων πήρε το «δρόμο του» και θα εξεταστεί από τους ευρωβουλευτές που απαρτίζουν ορισμένοι ευρωβουλευτές από τα  κράτη UNPoA  ( Σκωτία, Ολλανδία και λοιποί) ,ενώ οι Τσάμηδες έγιναν δεκτοί με τα αιτήματα τους να επικουρούνται  από την οργάνωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,  σχετικά με τα περαιτέρω βήματα προς την επίλυση και την αναγνώριση του ανεξάρτητου κράτους των Τσάμηδων .

Επιπλέον, σε ομιλία τους προς τους Ευρωβουλευτές των χωρών UNPoA στην γενική συνέλευση  που πραγματοποιήθηκε στο Κοινοβούλιο της Σκωτίας, μίλησε και ο ηγέτης  Φεστίμ Λατώ , αποκαλούμενος ως  «Πρωθυπουργός της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς» .

Η « κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς» δεν θα σταματήσει εδώ, καταλήγει η ανακοίνωση των Τσάμηδων των Βαλκανίων αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα έχουμε και συνέχεια ίσως και με ένοπλο αγώνα .

Ζήτω η Τσαμουριά , ζήτων το νέο κράτος των  Τσάμηδες και των  Αρβανιτών»!...καταλήγει η ανακοίνωση. 

Υπενθυμίζουμε ότι προχθές αναφέραμε ότι πολύ σοβαρό θέμα έχει ενσκήψει με το ζήτημα των Τσάμηδων για  την μυστηριώδη  στάση που τηρεί η ελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα και με τον αλβανικό τύπο και το ζήτημα πρέπει να διερευνηθεί πολύ βαθιά από όλους , διότι υπάρχει όσφρηση για …θέμα παρόμοιο με τα Σκόπια .

Αλβανικά δημοσιεύματα είχαν αναφέρει ότι σύντομα θα ανακηρυχτεί αυτόνομο κράτος των Τσάμηδων και για αυτό το θέμα έχει γίνει  κάποιου είδους συμφωνία.

Στον ελληνικό τύπο στις 22 του Ιουνίου, 2017 δημοσιοποιήθηκαν  οι συζητήσεις που έλαβαν χώρα στην κυβερνητική συνεδρίαση υπό την ηγεσία του  Πρωθυπουργού Α.Τσίπρα στις 21 Ιουνίου.

Το κύριο θέμα της συνάντησης ήταν «οι νέες οικονομικές πολιτικές για την προσέλκυση ξένων επενδυτών, αλλά μίλησαν και για άλλα θέματα που δεν ήταν στην ατζέντα της ημέρας, όπως το ζήτημα της ασφάλειας των ελληνο-αλβανικών συνόρων….μετά από πληροφορίες της ελληνικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών η οποία εντόπισε «δραστηριότητα» στην περιοχή και ζήτησε την επάνδρωση των παραμεθόριων φυλακίων μέσω του Υπουργού κ, Καμένου, αναφέρει το αλβανικό δημοσίευμα .

Επίσης αναφέρθηκε  ότι και ο Ισραηλινός πρωθυπουργός B. Νετανιάχου κατά την επίσκεψη στην Ελλάδα στις 15 Ιουνίου και την συνάντηση του με τον Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, φέρεται από τους Αλβανούς να συνομίλησε και για το θέμα των Τσάμηδων (!)

Πολλά ακούγονται και λέγονται η ουσία είναι ότι Ευρωβουλευτές και ύποπτες ΜΚΟ του Σόρος θέλουν να αιματοκυλίσουν τα Βαλκάνια για την δημιουργία της "Μεγάλης Αλβανίας" , η οποία προορίζεται να " αποτελεί το αντίπαλο δέος σε "  Σλάβους και Έλληνες και στην παρουσία τςη Ρωσίας στην περιοχή.  

Οι εξελίξεις από εδώ και στο εξής όσο «τρελές» ακούγονται τέτοιες δηλώσεις από αμφιβόλου ποιότητας άτομα  σαν το Λατώ , θα είναι καταιγιστικές και άκρως επικίνδυνες.

Ο κίνδυνος από την Αλβανία που προφητεύτηκε  σε σχέση με την χώρα μας που δοκιμάζεται  θα έχει  σίγουρα αυτή ακριβώς την μορφή.

http://lajmpress.com/ekskluzive-republik-e-camerise-u-pranua-ne-unpo-te-parlamentit-evropian-foto/

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ