Αρχείο

Συναγερμός στα σύνορα μας με την Αλβανία: Σε ετοιμότητα ο Στρατός - Η 8η Επιλαρχία Αρμάτων τέθηκε σε ύψιστη ετοιμότητα (εικόνες)

O Γενικός Επιθεωρητής Στρατού - Υπαρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας «VIII ΜΠ ΗΠΕΙΡΟΥ» την Πέμπτη 08 Ιουνίου 2017.

Ο Υπαρχηγός ΓΕΣ επισκέφθηκε το Στρατηγείο, το σύνολο των Μονάδων και Ανεξαρτήτων Υπομονάδων του Σχηματισμού, καθώς και το Επιτηρητικό Φυλάκιο «ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΟΥ» με ομάδα αξιολόγησης που ανήκει στην Γενική Επιθεώρηση Στρατού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπαρχηγός ΓΕΣ δήλωσε οτι ειναι "ευχαριστημένος με αυτά που είδε" κατά την διάρκεια της επισκεψης του και πρόσθεσε οτι "η περιοχή ευθύνης της 8ης ειναι σε μια κρίσιμη περιοχή".

H 8η Επιλαρχία Αρμάτων ειναι σε πολυ υψηλή ετοιμότητα.

Η επίσκεψη του Υπαρχηγού ΓΕΣ πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη περίοδο για τις σχέσεις Ελλάδας - Αλβανίας, όταν τα περιστατικά με αλβανούς εξτρεμιστές αυξάνονται. Χαρακτηριστκό ειναι το παράδειγμα του Ταχίρ Βέλιου, ο οποίος έχει στρατολογήσει δεκάδες νέους, στην Αλβανία, το Κόσσοβο και τα Σκόπια και συνελήφθη με αφορμή τις καταδρομικές επισκέψεις που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες, σε περιοχές της ελληνικής μειονότητας, όπου υπέστειλε και έκαψε ελληνικές σημαίες.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...