Κόσμος

Ολα είναι υπέρ μας πλέον: Αποφασισμένος για πόλεμο με την Αγκυρα ο Αιγύπτιος Πρόεδρος - Θετικές οι χώρες του Κόλπου - Βγήκαν βίντεο με συνομιλίες/σχέσεις του Ερντογάν με τρομοκράτες

Αποφασισμένος για πόλεμο με την Τουρκία είναι ο Αιγύπτιος πρόεδρος καθώς όπως είχε αποκαλύψει το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ από την αρχή, ο επόμενος στόχος μετά το Κατάρ είναι η Αγκυρα και τέλος το Ιράν. Οι χώρες του Κόλπου υπό την καθοδήγηση Σαουδικής Αραβίας και Αιγύπτου έδωσαν το σύνθημα. Κεντρική φωτογραφία του άρθρου ο Ερντογαν γονατιστός με εξτρεμιστή πολέμαρχο. Στη δημοσιότητα και το βίντεο.

Τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στο Κατάρ να επιβληθούν και στην Τουρκία, η οποία εξίσου υποστηρίζει τους τρομοκράτες μαζί με το Κατάρ, ζήτησε αμέσως ο πρόεδρος της Αιγύπτου Άμπντελ Φάταχ Αλ Σίσι.

Οι χώρες του Κόλπου φυσικά εμφανίστηκαν θετικές.

Η Τουρκία θα απομονωθεί εντελώς και στο τέλος με μαθηματική ακρίβεια θα υπάρξει πόλεμος στην περιοχή.

Ο Πρόεδρος Σίσι ζήτησε από τα υπόλοιπα σουνιτικά κράτη-συμμάχους στον Κόλπο, να κλιμακώσουν τη διπλωματική διένεξη με το Κατάρ ώστε σε αυτή να συμπεριλαμβάνεται και η Τουρκία.

O Αλ Σίσι κάλεσε τους ηγέτες του Κόλπου να επεκτείνουν το μποϊκοτάζ τους, έως ότου η Άγκυρα σταματήσει να προσφέρει την υποστήριξή της στο Κατάρ.

Ο ίδιος φέρεται να έχει πει ότι αυτό θα διατηρήσει την πίεση στην Ντόχα να ανταποκριθεί θετικά και θα βοηθήσει να έρθει ένα γρήγορο τέλος στην περιφερειακή πολιορκία.

Οι πηγές ανέφεραν ότι ο Αλ Σίσι έθεσε το θέμα κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον μονάρχη του Μπαχρέιν, Χαμάντ Μπιν Ισα Αλ Χαλίφα, την περασμένη Πέμπτη στο Κάιρο.

Πρόσθεσαν ότι ο Αλ Σίσι πίεσε για την κλιμάκωση της Αραβικής εκστρατείας και κατηγόρησε την Τουρκία για χρηματοδότηση αλλά και φιλοξενία, ομάδων που έχουν χαρακτηριστεί ως «τρομοκρατικές», όπως η Μουσουλμανική Αδελφότητα ή οργανώσεις στη Συρία.

Ο πρόεδρος Σίσι έσωσε την Αίγυπτο από τους ισλαμιστές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, όταν τους ανέτρεψε το καλοκαίρι του 2013 από τη διακυβέρνηση της χώρας, επειδή σχεδίαζαν να μετατρέψουν τη χώρα σε ισλαμικό χαλιφάτο και μαζί με τον Ερντογάν να αναβιώσουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Φαίνεται ότι η Σαουδική Αραβία και η Αίγυπτος με τις πλάτες των ΗΠΑ την έχουν στήσει για τα καλά στην Τουρκία του Ρ.Τ.Ερντογάν.

Σε ένα στημένο δημοσίευμα που αποκλειστικό σκοπό είχε να στριμώξει και άλλο τον Ρ.Τ.Ερντογάν δημοσιεύτηκε άρθρο  βγήκε στην επιφάνεια βίντεο του 2013 (!) το οποίο δείχνει τον Ρ.Τ.Ερντογάν να συνομιλεί με τρομοκράτες!

Το δημοσίευμα αυτό έρχεται ως συνέχεια της αποκάλυψης του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ και συγκεκριμένα του άρθρου Εκδόθηκε η λίστα των τρομοκρατών και οργανώσεων που χρηματοδοτεί η Ντόχα – Οι σχέσεις με Αλ-Κάιντα και η 9/11!

Αφού πρώτα οι σουνιτικές χώρες στοχοποίησαν το Κατάρ βγάζοντας στη φόρα τις σχέσεις του με τρομοκρατία, σειρά τώρα παίρνει η Τουρκία.

Συγκεκριμένα το βίντεο και οι εικόνες δείχνουν τον Ρ.Τ.Ερντογάν να γονατίζει και να συνομιλεί με τον πρώην Αφγανό πολέμαρχο τρομοκράτη Gulbuddin Hekmatyar.

"Μια παλιά φωτογραφία δείχνει τις σχέσεις της Τουρκίας και προσωπικά του Ρ.Τ.Ερντογάν με ισλαμιστές ηγέτες καθώς ο Ερντογάν γονατίζει μπροστά στον πρώην Αφγανό πολέμαρχο Gulbuddin Hekmatyar. Αυτές είναι οι σχέσεις της Μουσουλμανικής Αδελφότητας με τους εξτρεμιστές που κατηγορούνται για την διάπραξη εγκλημάτων πολέμου".

Η πηγή που αρχίζει και δίνει τις πληροφορίες είναι η ίδια που στρίμωξε και το Κατάρ και από πίσω πρωτοστατούν Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία.

Υπάρχει επίσης φωτογραφία και βίντεο του Ρ.Τ.Ερντογάν με τον Rached Ghannouchi να κάθονται δίπλα στον Hekmatyar.

"Ολα αυτά δείχνουν τους δεσμούς και την βαθειά ιστορία μεταξύ των ισλαμιστών και των πολεμάρχων οι οποίοι έπεισαν τους Άραβες και τους νέους ισλαμιστές να ενταχθούν στις δυνάμεις των τζιχαντιστών στο Αφγανιστάν"...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ