Αρχείο

«Κόλαση» ετοιμάζουν οι Βόσνιοι μουσουλμάνοι στην Εθνική Ελλάδος – Βόσνιος προπονητής: «Οι Έλληνες παίζουν βρώμικα» - Δείτε τον αγώνα ζωντανά (βίντεο)

Συνεχίζουν να προκαλούν οι Βόσνιοι προετοιμαζόμενοι για τον αγώνα με την εθνική μας , ενώ τα μαντάτα για το κλίμα που επικρατεί στην χώρα για την εθνική μας ...δεν είναι καθόλου καλό, παρά τις ανακοινώσεις της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μας για το πανό που σήκωσαν στο "Γ.Καραισκάκης" Έλληνες οπαδοί.

Με τίτλο «αγνοήστε την ελληνική προβοκάτσια για την Σεμπρένιτσα» ο βοσνιακός τύπος προϋπαντεί τους χιλιάδες μουσουλμάνους φιλάθλους της Βοσνίας που θα κατακλύσουν κάθε γωνιά του σταδίου της Ζένιτσας ,  χωρητικότητας 12.000, και οι οποίοι ετοιμάζουν "θερμή" υποδοχή στην εθνική Ελλάδος.   

https://youtu.be/hvjdj2N_dKc?t=2

Ενδεικτικό του κλίματος είναι σύμφωνα με ελληνικά ΜΜΕ ότι οι ελάχιστοι φίλαθλοι της Ελλάδος του γνωστού κλαμπ «φάρος» δεν θα διανυκτερεύσουν ούτε στην Ζένιτσα , ούτε καν στο Σεράγεβο…αλλά στο Βελιγράδι λόγω φανατισμένης ατμόσφαιρας.

«Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να  συγκεντρωθούμε  σε αυτό που είναι πιο σημαντικό που είναι το ποδόσφαιρο», τόνισε ο προπονητής της Βοσνίας.

Από την Δευτέρα, όλοι  στο στρατόπεδο της βοσνιακής ομάδας είναι σε υπερένταση λόγω της σπουδαιότητας του αγώνα, χθες, ο Mehmet  Bazdarevic και ο  Μίραλεμ Πιάνιτς τονίζουν την τεράστια βαθμολογική σημασία του αγώνα ενάντια στην Ελλάδα .

Ο Πιάνιτς δήλωσε ότι πρόκειται για μια μεγάλη  προσπάθεια, για την οποία θα κάνουν  τα πάντα στο αγώνα που θα κρίνει πολλά στον όμιλο , ενώ ο Baždarević,  ένας από τους καλύτερους παίκτες στην εθνική ομάδα είχε  έναν τραυματισμό που υπέστη στον τελικό του Champions League.

Η είδηση είναι όλα είναι ευνοϊκά. Όσον αφορά τα ευρήματα είναι καλά και δεν υπάρχουν ενδείξεις σοβαρού τραυματισμού, πρόσθεσε ο επικεφαλής της εθνικής Βοσνίας , δίνοντας έμφαση σε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα και στην θέληση των παικτών του για νίκη παρά τους  διάφορους τραυματισμούς.

https://youtu.be/TWZ7Gmsz6pQ?t=16

Υπενθυμίζουμε ότι εναντίον της Ελλάδος δεν θα παίξουν οι Ν.  Pavlović,   Μιλίσεβιτς, αβντιγιά βρσάγεβιτς, και  ο R. Krunic .

« Μπαίνουμε στην τελική φάση για τον αγώνα και έχουμε ολοκληρώσει την  τακτική και τα συστήματα μας . Θα είναι πολύ σημαντικό η επιθυμία και η αποφασιστικότητά μας. Παρά το γεγονός ότι είχαμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς, νομίζω ότι έχουμε τη δύναμη, με την υποστήριξη των οπαδών μας να πάρουμε  ένα καλό αποτέλεσμα», είπε ο προπονητής.

Ο ίδιος Θεώρησε σημαντικό να τονιστεί το γεγονός ότι αυτό θα είναι ψυχολογικά ένα κουραστικό  παιχνίδι  κυρίως λόγω του γεγονότος ότι οι Έλληνες ξέρουν πώς να παίζουν «βρώμικα».

«Πάρα πολύς λόγος έγινε για κάποια πρόκληση από την πλευρά τους, αλλά σε αυτό που θα πρέπει να δώσουμε προσοχή είναι το παιχνίδι τους. Πρέπει να είμαστε  υπομονετικοί και να συγκεντρωθούμε  σε αυτό που είναι πιο σημαντικό για εμάς , και αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ξέρουμε πόσο καλή είναι η εθνική Ελλάδος, αλλά έχουμε τις γνώσεις και τις λύσεις για όλες τις επιλογές», κατέληξε.

« Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι μπορούν να αναμένουν ένα δύσκολο παιχνίδι, ως αντίπαλος ποιότητας. Επίσης, είναι ισχυρή ομάδα, και αυτό αποδείχθηκε  κατά του Βελγίου (1: 1, στις Βρυξέλλες.). Σε όλες τις γραμμές είναι καλοί, αλλά περιμένουμε να παίξουν  αμυντικά επειδή στερούνται πέντε καλών παικτών  τους», δήλωσε Βόσνιος ποδοσφαιριστής που παίζει στην Ελλάδα .

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό το παιχνίδι Βοσνίας –Ελλάδος θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι από όλες τις απόψεις τόσο για την εθνική μας ομάδα,  όσο και για το διαιτητή του αγώνα, ενώ η ΟΥΕΦΑ έχει στραμμένα τα «μάτια της» επάνω του.

Όλοι οι Έλληνες εύχονται καλή επιτυχία στην εθνική Ελλάδος στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του ομίλου για μία θέση στα τελικά , χωρίς επεισόδια και προβοκάτσιες.  

Δείτε ζωντανά το παιχνίδι από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ

https://www.youtube.com/watch?v=qYk301ht7PI

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ