Αρχείο

"Η Ιερουσαλήμ θα καταστραφεί ολοσχερώς και «δεν θα μείνει πέτρα πάνω σε πέτρα»" - Επιβεβαιώθηκαν τα Ευαγγέλια των Αποστόλων με τα λόγια του Ιησού Χριστού

Ισραηλινοί επιστήμονες βρήκαν τις αρχαιολογικές μαρτυρίες για τη σφαγή που διαπράχθηκε από τους Ρωμαίους κατά τη διάρκεια της καταστροφής του Όρους του Ναού στην  Ιερουσαλήμ το 70 μ.Χ.,υπό τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Τίτο, οι οποίες «υπόκεινται πλήρως στην περιγραφή του ιστορικού  Ιώση που και στα Ευαγγέλια των Αποστόλων με τα λόγια του Ιησού Χριστού (για την σταύρωση του Θεανθρώπου από τους Ιουδαίους )  ότι σύντομα η Ιερουσαλήμ θα καταστραφεί ολοσχερώς και «δεν θα μείνει πέτρα πάνω σε πέτρα», τονίζουν οι Ρώσοι.

Πράγμα  που έκαναν οι Ρωμαίοι μετά από την μεγάλη εξέγερση των Ιουδαίων και την επίθεση κατά την οποία καταστράφηκε ολοσχερώς ο Ναός του Σολομώντα, ενώ θανατώθηκαν  χιλιάδες  και τα σκλαβοπάζαρα γέμισαν με Ιουδαίους, σύμφωνα με τους ιστορικούς της εποχής εκείνης.

Οι Ισραηλινοί αρχαιολόγοι διεξάγουν ανασκαφές στο νοτιοανατολικό τμήμα της πόλης, κοντά στο Όρος του Ναού, όπου ανακάλυψαν χιλιάδες  αιχμές βελών και πέτρες από ρωμαϊκούς καταπέλτες .

«Θα σκάψουμε όλο το μήκος της κεντρικής οδού της αρχαίας Ιερουσαλήμ κατά την διάρκεια των 5 χρόνων , και η οποία για  πάνω από εκατό χρόνια έχει προσελκύσει την προσοχή σπουδαίων αρχαιολόγων από όλο τον κόσμο.»  είπε σε μια συνέντευξη του στον εβραϊκό τύπο ο Δρ Γιουνάλ  Βαρούχ, που είναι ο επικεφαλής αρχαιολόγος της Ιερουσαλήμ.

Οι ανασκαφές λαμβάνουν υπόψιν τους επίσης τη βιολογία και τη γεωλογία της περιοχής . Μετά την ολοκλήρωση της μελέτης, τα όποια αντικείμενα έχουν βρεθεί θα τεθούν  σε δημόσια προβολή.

Το Ισραήλ έχει κηρύξει την πόλη της Ιερουσαλήμ  «ενωμένη και αδιαίρετη» πρωτεύουσα του εβραϊκού κράτους , συμπεριλαμβανομένων των ανατολικών συνοικιών της και του ιστορικού  κέντρου, το οποίο κατελήφθη κατά τον πόλεμο του 1967 .

Η διεθνής κοινότητα δεν αναγνωρίζει την προσάρτηση και θεωρεί ότι η πόλη ανήκει και στους Παλαιστινίους, έχοντας στον «πάγο» ένα από τα κύρια προβλήματα της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή.

Ανεβαίνει η ένταση συνεχώς μεταξύ Αράβων και ισραηλινών με κύριο θέμα τις ανασκαφές που πραγματοποιούν στο Όρος του ναού δίπλα στο Τέμενος του Αλ Ακτσά, αναφέρει ο ρωσικός τύπος .

Πρόκειται για κοσμογονικές εξελίξεις ή καλύτερα σημεία των καιρών ότι ζούμε περίοδο πριν από κάτι «μεγάλο» ενώ οι εξελίξεις φαίνονται ότι «αυξάνονται» συνεχώς με ταχύτητα στην περιοχή αυτή αλλά και σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή.

Ο ισραηλινός τύπος ανέφερε ότι και η UNESCO καταδίκασε το Ισραήλ για «την κατάληψη του ανατολικού τμήματος της Ιερουσαλήμ.»

Το ψήφισμα, το οποίο εισήχθη  από μια ομάδα των Αραβικών Κρατών, τα οποία αποκαλούν το  Ισραήλ  κατοχική δύναμη, και οι ανασκαφές και άλλες εργασίες στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, συμπεριλαμβανομένης της Παλιάς Πόλης, που πραγματοποιούνται από τις ισραηλινές αρχές , καταδικάστηκαν ως παραβίαση του διεθνούς δικαίου.

Ισραηλινοί αξιωματούχοι επικρίνουν το έγγραφο και ετοιμάζουν «αντίποινα»

Όλα όμως όσα προφήτεψαν οι Άγιοι της ορθοδοξίας τα ζούμε ήδη στις ημέρες μας αυτό είναι το μόνο σίγουρο, ειδικά μετά την κίνηση της ισραηλινής κυβέρνησης να «επέμβει» χωροταξικά στο ισλαμικό τέμενος στην Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με την διεθνή ένωση ισλαμικών χωρών.

https://youtu.be/DmlubidKPT4

Το Ισραήλ έχει ξεκινήσει την στεγανοποίηση στο συγκρότημα του μεγάλου Τζαμιού Al-Aqsa στην ανατολική Ιερουσαλήμ, με στόχο τη δημιουργία ενός χώρου προσευχής για τους Εβραίους προσκυνητές, προειδοποίησε ο οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας (OIC) εγείροντας σοβαρές ανησυχίες για τις ισλαμικές αντιδράσεις στο θέμα αυτό.

Υπενθυμίζουμε ότι μιλώντας στο ισραηλινό ραδιόφωνο σχετικά πρόσφατα   ο γγ του ΟΗΕ Α. Γκουτέρες φέρεται να δήλωσε ότι είναι «απολύτως σαφές ότι ο ναός  καταστράφηκε από τους Ρωμαίους στην Ιερουσαλήμ ήταν ένας εβραϊκός ναός.»

Ο νέος επικεφαλής του ΟΗΕ πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει «καμία αμφιβολία» ότι η Ιερουσαλήμ είναι ιερή και για τις τρεις από τις μεγάλες μονοθεϊστικές θρησκείες.

Είπε επίσης, σύμφωνα με το ισραηλινό ραδιόφωνο, ότι δεν είχε καμία πρόθεση να πιέσει για μια ειρηνευτική διαδικασία μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων, αν και ο ίδιος πιστεύει στην λύση των δύο κρατών και  θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτό το στόχο, αν και εφόσον του ζητηθεί.

Το ζητούμενο από τους Εβραίους είναι η δημιουργία του ναού του Σολομώντα και αυτό θα επιδιώξουν με όλη τους την δύναμη.

Όλοι οι ορθόδοξοι, Έλληνες, γνωρίζουμε ότι η κατασκευή του αποκαλούμενου Τρίτου Ναού του Σολομώντα αποτελεί την «επιτομή» των μελλούμενων γεγονότων για όλη την ανθρωπότητα και όλον τον πλανήτη.

Ο αποκαλούμενος   «Τρίτος Ναός στην Ιερουσαλήμ» όμως σύμφωνα με τους Εβραίους , θα είναι ο χώρος προσευχής για όλα τα έθνη (!!!). Κάθε  Ραβίνος  του Ισραήλ, χωρίς καμία εξαίρεση, «προφήτευε» ότι  ο ναός αυτός θα ανακατασκευαζόταν σύντομα , εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή  παγκόσμιας αρμονίας και ειρήνης .

https://youtu.be/SMA4TBhOLnY?t=5

Το «κίνημα» για την ανοικοδόμηση του Τρίτου Ναού γεννήθηκε περίπου  πριν 2.000 χρόνια , κατά τη στιγμή της καταστροφής εκ θεμελίων του Δευτέρου Ναού  από το Ρωμαίο αυτοκράτορα Τίτο  το 70 μ.χ., αναφέρει εβραϊκό άρθρο για το θέμα αυτό που «καίει» το Ισραήλ εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Τρίτος ναός σύμφωνα με πληροφορίες έχει σχεδιαστεί και ετοιμάζεται να ανεγερθεί στο «επόμενο»  διάστημα ανοίγοντας παράλληλα τους «ασκούς του Αιόλου» για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...