Ένοπλες Συρράξεις

To NATO κήρυξε πόλεμο σε όλα τα μέτωπα εναντίον του ISIS

Στην απόφαση να ενεργοποιηθεί με όλα τα μέσα που διαθέτει στον συνασπισμό εναντίον της τρομοκρατίας και ειδικότερα του Ισλαμικού Κράτους, όπου και αυτό διαθέτει πηγές και στρατό, κατέληξε η ηγεσία του ΝΑΤΟ, κατά τη διεθνή σύσκεψη που διεξάγεται στις Βρυξέλλες, με τη συμμετοχή και του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως ανέφεραν διεθνή ΜΜΕ που παρακολουθούν από κοντά τη Σύσκεψη των Βρυξελλών, η Συμμαχία αναμένεται να κινητοποιηθεί επισήμως εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει, ενώ δεν αποκλείεται η ευρεία χερσαία επιχείρηση στη Συρία, το Ιράκ και σε όποιες άλλες χώρες ενεργοποιούνται ομάδες του ISIS ή συνεργαζόμενα γκρουπ.

Η απόφαση ελήφθη λίγα 24ωρα μετά την πολύνεκρη επίθεση του 22χρονου τζιχαντιστή Σαλμάν Αμπέντι στο Μάντσεστερ Αρίνα, κατά την οποία σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 119.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...