Κόσμος

H Αριάνα Γκράντε θα δώσει φιλανθρωπική συναυλία για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε γνωστοποίησε σήμερα ότι σκοπεύει να δώσει μια φιλανθρωπική συναυλία στο Μάντσεστερ στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης αυτοκτονίας της Δευτέρας.

Η 23χρονη καλλιτέχνιδα ανέφερε σε ένα μήνυμα που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram ότι η ημερομηνία που θα γίνει η συναυλία δεν έχει προς το παρόν αποφασιστεί.

Η επίθεση της Δευτέρας, όπου σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι, σημειώθηκε αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας της Αριάνας Γκράντε στην πόλη αυτή της βόρειας Αγγλίας.

Κατόπιν η τραγουδίστρια αποφάσισε να ακυρώσει πολλές συναυλίες που είχε προγραμματίσει το επόμενο διάστημα στο Λονδίνο και την Ευρώπη.

«Η καρδιά μου, οι προσευχές μου και τα θερμά μου συλλυπητήρια στα θύματα της επίθεσης του Μάντσεστερ και τους αγαπημένους της. Δεν μπορεί κανείς, ούτε εγώ, να κάνει κάτι για να απαλύνει τον πόνο που αισθάνονται ή να το κάνεις καλύτερο. Τείνω το χέρι μου και προσφέρω κάθε βοήθεια που μπορώ να δώσω. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή, είναι να επιλέξουμε πώς δεν θα επιτρέψουμε να μας επηρεάσει και πώς θα συνεχίσουμε τις ζωές μας μετά από αυτό», έγραψε μεταξύ άλλων η διάσημη τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ