Ρωσία

B. Πούτιν για την απόλυση του διευθυντή του FBI: Αστείο να πιστεύει κάποιος ότι έχουμε ανάμιξη

Ο Ντόναλντ Τραμπ απέλυσε τον διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη έρευνα για τυχόν διασυνδέσεις της ομάδας του Ντόναλντ Τραμπ με Ρώσους.

Ο Ρώσος πρόεδρος ρωτήθηκε από δημοσιογράφου του CBS σχετικά με την απόφαση  Τραμπ, ενώ πήγαινε να παίξει χόκεϊ.

«Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό. Η ερώτηση είναι κάπως αστεία για μένα», είπε χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρόεδρος και πρόσθεσε: «Ο πρόεδρος Τραμπ δρα βάσει των νόμων και των θεσμών. Γιατί εμείς να έχουμε σχέση;».

Για την υπόθεση του Τζέιμς Κόμεϊ οι New York Times, επικαλούμενοι τρεις αξιωματούχους, αποκαλύπτουν πως ο πρώην διευθυντής του FBI ζήτησε αύξηση κονδυλίων και έμψυχου δυναμικού για να ερευνήσει τυχόν παρέμβαση της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές.

Ο Κόμεϊ διατύπωσε το αίτημα κατά τη συνάντηση που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Ροντ Ρόζενσταϊν.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...