Κοινωνία

Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη -Συνεχίζεται για πέμπτη ημέρα η απεργία

Συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας στη Θεσσαλονίκη με τους εργαζομένους των αστικών συγκοινωνιών να μην πηγαίνουν για πέμπτη ημέρα στη δουλειά τους.

Αυτό γιατί ούτε την Πέμπτη υπήρξε θετική εξέλιξη στο ζήτημα με την πληρωμή τους.

Σύμφωνα με το thestival.gr παρά το γεγονός ότι η διοίκηση του ΟΑΣΘ βρίσκεται σε επαφές για την εξασφάλιση δανειοδότησης, δεν έχει λάβει ακόμη το πράσινο φως και σήμερα πρόκειται να καταθέσει συμπληρωματικά στοιχεία, προκειμένου να επανεξεταστεί το αίτημά της.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού έχει ζητήσει επίσης από το αρμόδιο υπουργείο προείσπραξη της αντισταθμιστικής καταβολής του Ιουνίου, ύψους 4 εκατ. ευρώ, για την πληρωμή του μισθού Απριλίου στους εργαζόμενους, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει θετική απάντηση επί του θέματος.

Τέλος, σημειώνεται πως αν καμία από αυτές τις προσπάθειες δεν αποδώσει, η πόλη θα παραμείνει χωρίς λεωφορεία και το σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...