Αρχείο

Χταπόδι επιτίθεται σε δύτη για να... του κλέψει την κάμερα (εικόνες & βίντεο)


Ένας δύτης συνάντησε ένα τεράστιο χταπόδι το οποίο... προσπάθησε να κλέψει την κάμερα του!

Ο επαγγελματίας δύτης Vitaly Bazarov κινηματογραφούσε ένα κρυμμένο χταπόδι στην Ερυθρά Θάλασσα στο Νταχάμπ της Αιγύπτου, όταν αυτό άπλωσε ένα πλοκάμι, πάλεψε και έριξε την κάμερα του δύτη στο έδαφος. Ο κ. Bazarov, ο οποίος έχει πάνω από 5.000 καταδύσεις στο ενεργητικό του, απαθανάτισε την απίστευτη στιγμή σε μια βουτιά σε μεγάλο βάθος στις 6 το πρωί.

Ο κ. Bazarov είπε: «Ήταν ένα μεγάλο αρσενικό χταπόδι και έγινε πολύ ανήσυχο όταν άρχισα να τραβάω με την κάμερα. Προσπάθησε να μου την πάρει. «Παίξαμε» τρεις γύρους με το χταπόδι και τότε συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ ισχυρότερο και πιο έξυπνο πλάσμα από όσο πίστευα αρχικά. Το χταπόδι κυνηγούσε στο βυθό, περίπου στα 26 μέτρα και όταν με είδε πήγε να κρυφτεί.

Ένα από τα χόμπι μου είναι η λήψη υποβρύχιων βίντεο από διάφορα θαλάσσια ζώα. Η Ερυθρά Θάλασσα είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για έναν υποθαλάσσιο φωτογράφο, αλλά, για να τραβήξει τα καλύτερα πλάνα, είναι σημαντικό να βουτήξει μόνος».

https://www.youtube.com/embed/pnjEqBypV70

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...