Αρχείο

Τελευταία ευκαιρία της ΕΕ μετά το Μάντσεστερ - Ερχεται ανελέητος ισλαμικός «αστικός πόλεμος» – Πίνακας επιθέσεων στην Ευρώπη

Η αιματηρή επίθεση από τζιχαντιστή-αυτοκτονίας έχει σοκάρει ολόκληρη την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη και κυρίως τις αρχές και τις υπηρεσίες πληροφοριών προηγμένων χωρών διότι σύμφωνα με πηγές αποτελεί σαφώς το προοίμιο....ακόμη χειρότερων επιθέσεων από τους ακραίους ισλαμιστές .   

Η  αστυνομία του Μάντσεστερ ανακοίνωσε  ότι το περιστατικό αποτελεί τρομοκρατική ενέργεια έχοντας στοιχίσει την ζωή σε  22 άτομα ενώ  έχει τραυματίσει  τουλάχιστον 59 άτομα.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας Ian Hopkins, επιβεβαίωσε ότι πολλά παιδιά πέθαναν στην τρομοκρατική επίθεση.

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι περιγράφει την επίθεση ως μια "φοβερή επίθεση" ενώ ο ηγέτης της εργατικής τάξης, Jeremy Corbyn, την περιέγραψε ως "φρικτή".

Η ουσία είναι ότι η Βρετανίδα πρωθυπουργός πρόκειται να προεδρεύσει σε επείγουσα συνεδρίαση εθνικής ασφαλείας (COBRA) καθώς η γενική προεκλογική εκστρατεία αναστέλλεται ενώ η χώρα τίθεται σε πλήρη αστυνομικό κλοιό εν αναμονή ενδεχομένως και νέων επιθέσεων . 

Ο Βρετανικός στρατός, οι υπηρεσίες πληροφοριών και όλη η αστυνομία και οι δημόσιες υπηρεσίες είναι σε ύψιστη ετοιμότητα.

Ο Δήμαρχος  της πόλης του Μάντσεστερ, Sir Richard Leese, δήλωσε ότι ήταν «δύσκολο να φανταστεί» χειρότερη νύχτα στην ιστορία της πόλης. Είναι η χειρότερη τρομοκρατική επίθεση σε βρετανικό έδαφος μετά τις βομβιστικές επιθέσεις της 7/7/2005  στο Λονδίνο .

Ο υπουργός Εσωτερικών Amber Rudd χαρακτήρισε το περιστατικό ως "βάρβαρη" επίθεση στο πιο  "ευάλωτο κομμάτι της  κοινωνία μας".

Όλοι τους όμως γνωρίζουν και δεν λένε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών τους είχαν προειδοποιήσει  για κάτι πολύ χειρότερο που έρχεται στην ΕΕ και ονομάζεται «αστικός πόλεμος» ή «πόλεμος των πόλεων» από εκπαιδευμένους ακραίους ισλαμιστές που στοχεύουν κατευθείαν στην ευρωπαϊκή «ανοικτή» κοινωνία που έχουν  διαμορφώσει τα  γνωστά παγκόσμια κέντρα εξουσίας.

Πίνακας  επιθέσεων τζιχαντιστών από τις 13 – 22 Μαΐου 2017

Επιθέσεις               55

Νεκροί                  333

Τραυματίες           302

Επιθέσεις αυτοκτ. 14

Χώρες                     15

Αυτός είναι ο κατάλογος των ισλαμικών τρομοκρατικών επιθέσεων στην "μη μουσουλμανική" Ευρώπη συμπεριλαμβανομένης και της χθεσινής επίθεσης στο Μάντσεστερ.

Αυτός ο κατάλογος περιλαμβάνει την Βρετανία,  την Ρωσία, και την Γεωργία αλλά και μουσουλμανικές χώρες όπως η Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο και η Τουρκία.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με τον γερμανικό τύπο πριν δύο μήνες είχε προκαλέσει πανικό στην κυβέρνηση συνασπισμού Μέρκελ και Σόιμπλε κατεπείγουσα έκθεση των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με  την οποία, εξτρεμιστικές οργανώσεις στη Γερμανία είναι πανέτοιμες να «επιτεθούν» σε μουσουλμάνους μετανάστες, ενώ ευρίσκονται σε στενή συνεργασία άλλες παρόμοιες ομάδες σε όλη την Ευρώπη και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτό ανακοίνωσε ο επικεφαλής της  γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών, επισημαίνοντας παράλληλα ότι όταν ξεκινήσει αυτό για το οποίο όλοι φοβούνται θα έχουμε έναν άγριο «εσωτερικό πόλεμο» εντός Ευρώπης .

Η ετήσια έκθεση των μυστικών υπηρεσιών του Βερολίνου αναφέρουν ότι ο αριθμός των βίαιων πράξεων αυξήθηκε σε ποσοστό  42 τοις εκατό και  1.408 πράξεις, ενώ  ο αριθμός των εμπρηστικών  επιθέσεων  εναντίον κέντρων προσφύγων αυξήθηκε σε 75 από μόλις πέντε πριν από ένα χρόνο.

Στην  Γερμανία δρουν  περίπου 11.800 φανατικοί βίαιοι εξτρεμιστές, οι οποίοι έχουν στενές διασυνδέσεις με τον ναζιστικό και φασιστικό χώρο .

Το φωνάζουν εδώ και μεγάλο διάστημα ακόμη και πριν από τις επιθέσεις στην Γαλλία και την Γερμανία και τώρα και στην Βρετανία  όλοι οι ειδικοί αναλυτές και ειδικοί επί θεμάτων ασφαλείας, ότι το ακραίο ισλάμ ετοιμάζει «ιερό πόλεμο» εντός  της  Ευρώπης αλλά οι πολιτικοί περί «άλλων» τυρβάζουν.

Τρανή απόδειξη και σχετικά πρόσφατη η αποκάλυψη από την ισπανική αστυνομία μιας τεραστίων διαστάσεων αποθήκης όπλων που προορίζονταν για ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις σε όλη την Ευρώπη.

Μέσα εκεί ανευρέθηκαν 10.000 αυτόματα όπλα συμπεριλαμβανομένων και οπλοβομβίδων, αντιαρματικών συστημάτων, πολυβόλων, τουφεκίων, πιστολίων, περιστρόφων  χειροβομβίδων και αυτοσχέδιων βομβών !

Η αστυνομία υποπτεύεται ότι τα όπλα προορίζονταν για τους ισλαμιστές τρομοκράτες στη Γαλλία, την Ισπανία και το Βέλγιο, αλλά δεν είναι σίγουρη διότι άλλες  πληροφορίες δείχνουν την πολύπαθη Βοσνία.

Στην Σουηδία, τρεις μουσουλμάνοι έφηβοι συνελήφθησαν από την αστυνομία καθώς ανακαλύφθηκαν τουφέκια Καλάσνικοφ στο πορτ-μπαγκάζ ενός ταξί στη Στοκχόλμη στο οποίο επέβαιναν.

Οι μουσουλμάνοι  είχαν τοποθετήσει  πέντε AK47 Καλάσνικοφ στο πορτ-μπαγκάζ ενός ταξί στην σουηδική πρωτεύουσα ενώ η αστυνομία τους παρακολουθούσε.

Το ταξί  σταμάτησε σε μια συνοικία και άνοιξαν οι  τσάντες στο πορτμπαγκάζ και μέσα αποκαλύφθηκαν τα καλάσνικοφ και τα πυρομαχικά.

Οι σουηδικές μυστικές υπηρεσίες μιλούν για προετοιμασία κανονικού εσωτερικού πολέμου στην χώρα ενώ ολόκληρες περιοχές σε πολλές πόλεις της Σουηδίας αποτελούν άβατο για την αστυνομία.

Μόλις πριν δύο μήνες  ο Τούρκος ΥΠΕΞ  Τσαβούσογλου δήλωσε με κυνικότητα: «Στην Ευρώπη σύντομα θα ξεσπάσουν «ιεροί πόλεμοι».

Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση της Τουρκίας για το αποτέλεσμα, στην Ολλανδία.  «Τώρα οι εκλογές τελείωσαν στην Ολλανδία… Όταν κοιτάξεις τα πολλά κόμματα, βλέπεις ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στους σοσιαλδημοκράτες και τον φασίστα Βίλντερς. Όλοι έχουν την ίδια νοοτροπία. Πού πηγαίνετε; Πού οδηγείτε την Ευρώπη; Έχετε αρχίσει να την καταστρέφεται. Σέρνετε την Ευρώπη στην Άβυσσο. Σύντομα θα ξεσπάσουν «ιεροί πόλεμοι»».

Για να μιλά για πολέμους ο Τούρκος ΥΠΕΞ σαφώς και γνωρίζει και έχει λάβει γνώση των ύπουλων σχεδίων που απεργάζονται οι Σαουδάραβες , οι Τούρκοι και οι λοιποί μουσουλμάνοι για την Ευρώπη που σύντομα θα βιώσει έναν απίστευτα σκληρό θρησκευτικό πόλεμο στο εσωτερικό της με πολλές χιλιάδες θύματα.

Σύμφωνα με Έλληνες αμυντικούς αναλυτές ο εν λόγω εξοπλισμός μας παραπέμπει σαφώς και κατηγορηματικώς σε επιχειρήσεις αστικού πολέμου, μέσα στις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις.

Ενδεχομένως ένα τέτοιο σχέδιο προϋποθέτει αρχικά επεισόδια, εξέγερση και πρόκληση συγκρούσεων με αυτοσχέδια όπλα τα οποία θα μετατραπούν σε κανονικό πόλεμο με την χρήση αυτόματων τυφεκίων κά όπλων.

Είναι τρομερά δύσκολο για τις υπηρεσίες ασφαλείας σε όλη την Ευρώπη να προσδιορίσουν όλους τους ισλαμιστές  βομβιστές αυτοκτονίας , οι οποίοι αποτελούν άτομα λίαν επικίνδυνα και αποφασισμένα να δώσουν την ζωή τους χωρίς δεύτερη σκέψη.

Έρευνες έχουν καταδείξει ότι όλοι αυτοί κάνουν χρήση ναρκωτικών σε συνδυασμό με την αυστηρή κατήχηση από μικρή ηλικία , αποτελώντας « τους καλύτερους φονιάδες», οι οποίοι δύσκολα ανακόπτονται.

Για αυτό και σύμφωνα με ευρωπαϊκά δημοσιεύματα οι υπηρεσίες πληροφορίες και οι δυνάμεις ασφαλείας εστιάζουν στην παρακολούθηση εντός των ισλαμικών κοινοτήτων τους , στις οποίες δρουν αυτοί οι ακραίοι τζιχαντιστές ανά την Ευρώπη.

Στην αιτία πρέπει να προστρέξουν οι ειδικοί και να «πάρουν μέτρα» στους ισλαμιστές πολέμαρχους και τους «ιερούς στρατιώτες τους» από νωρίς πριν αυτοί βγουν στους ευρωπαϊκούς δρόμους για να σπείρουν τον πανικό, διότι μετά πλέον είναι πολύ αργά.

Υπενθυμίζεται ότι οι ακραίοι μουσουλμάνοι ετοιμάζονται να «κατακτήσουν» την Ευρώπη μετά την αποστολή των χιλιάδων «γενιτσάρων τους» οι οποίοι παρεισφρήσανε ανάμεσα στους δυστυχισμένους Σύρους πρόσφυγες , βρίσκοντας την νομιμοφανή αφορμή για να «γεμίσουν» την Ευρώπη.

 

https://youtu.be/UoJIDgTKc6k?t=5

https://youtu.be/UTl2pMFWj6I?t=3

https://youtu.be/TPPBg62b6AU?t=1

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...