Αρχείο

Τελετή στη Βάρη για την.... Μητέρα Γη με επικλήσεις στα πνεύματα των Ινκας; Τι κάνει η Μητρόπολη Γλυφάδας;

Ακόμη μια περίεργη άκρως αντιχριστιανική τελετή θα λάβει χώρα στα νότια προάστια σε δύο εβδομάδες!

Συγκεκριμένα την Τρίτη 16 Μαΐου μεταξύ 19:00-21:30 το Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής Αμάλθεια διοργανώνει τελετή στη Βάρη για να “τιμήσει” την Μητέρα Γη και θα πραγματοποιηθούν επικλήσεις στα “ιερά” πνεύματα στα Quechua στην γλώσσα των Ίνκας!

Δεν γνωρίζουμε αν η Μητρόπολη Γλυφάδας είναι ενήμερη για όλα αυτά αλλά το θέμα είναι πολύ σοβαρό.

Το εν λόγω Κέντρο καλεί τον κόσμο και με δωρεάν είσοδο όπως λεει στην ανακοινωσή του σημειώνοντας πως “Όλοι οι συμμετέχοντες είναι ευπρόσδεκτοι, δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία” ενώ δίνει και τις απαραίτητες στυλιστικές οδηγίες!

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:
“Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή όπου ο Don Marcos θα πραγματοποιήσει μια εκπληκτική τελετή αφιερωμένη στην πολυαγαπημένη μας Pacha Mama-Μητέρα Γη και στην Γη της Ελλάδας.

Η τελετή αυτή γίνεται από τους Θεραπευτές Q’ero εδώ και χιλιάδες χρόνια. Από εκείνους που ζουν κοντά στη φύση, περπατούν ξυπόλητοι στα χιονισμένα βουνά των Άνδεων και μπορούν να εναρμονίζονται τέλεια με τη Pacha Mama-Μητέρα Γη και τα Apus,Πνεύματα των Βουνών.

Για τον λόγο αυτό εκείνοι μπορούν με μεγάλη φροντίδα να δημιουργήσουν μια ιερή προσφορά για την Pacha Mama την Μηέρα Γη και τα Apus τα Ιερά Βουνά, χρησιμοποιώντας διάφορα θεραπευτικά στοιχεία από τα βουνά των Άνδεων και το τροπικό δάσος του Αμαζονίου.

Με αυτή την μοναδική και ιερή τελετή ο Don Marcos θα κάνει προσφορές, επικλήσεις και θα τραγουδήσει στα ιερά πνεύματα στα Quechua την γλώσσα των Ίνκας.

Θα επιτρέψει σε όλους τους συμμετέχοντες να λάβουν θεία θεραπευτική ενέργεια και τότε όλοι μαζί θα μπορέσουμε να στείλουμε μια προσευχή και θεραπεία στην Pacha Mama, στην Μητέρα Γη, στην Ελλάδα και τα Ιερά Βουνά, στις οικογένειες μας, στους φίλους μας και σε όλο τον κόσμο.

Και εκείνη, η αρχαιότερη όλων, Η Μητέρα Γη θα μας επιστρέψει ακόμα περισσότερη θεραπευτική ενέργεια.

Νυχτερινή τελετή
(2,5 ώρες-Κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να φέρει 3 λουλούδια μαζί του,ένα κόκκινο,ένα κίτρινο και ένα λευκό,όχι πολύ μεγάλο σε μέγεθος)”

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ