Αρχείο

ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατική Συμπαράταξη υπέγραψαν την ισλαμοποίηση της Ελλάδας: Πέρασε από την επιτροπή η διάταξη για το τέμενος στον Βοτανικό

Με τις ψήφους μόνο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ να περάσει από την αρμόδια επιτροπή το άρθρο 5 που αναφέρεται στην δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους στον Βοτανικό.

Με δεδομένο ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες είχαν δηλώσει από χθες ότι θα καταψηφίσουν τη συγκεκριμένη διάταξη και η  ΝΔ και το Ποτάμι ότι επιφυλάσσονται για την Ολομέλεια γιατί διαφωνούσαν με συγκεκριμένες ρυθμίσεις που προβλέπει το άρθρο, ο ΣΥΡΙΖΑ κινδύνευε με καταψήφιση της διάταξης, κάτι που αν γινόταν δεν θα μπορούσε πια το άρθρο να εισαχθεί στην Ολομέλεια για συζήτηση και ψήφιση.

Την ανακούφιση και λύση για το κυβερνών κόμμα έδωσε το ΠΑΣΟΚ, καθώς ο εισηγητής του, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος έδωσε στο επίμαχο άρθρο 5 θετική ψήφο που επιτρέπει πια την εισαγωγή της διάταξης στην Ολομέλεια και την οριστική ψήφιση της εκεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές