Κοινωνία

Σπανούλης: «Κάνω πάντα το καλύτερο για την ομάδα μου»

Ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε την επική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και εξήγησε ποιο είναι το «μυστικό» που τον κάνει να... χτυπά στο τέλος.

Ο «Kill Bill» δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα: «Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, να πάρω τη σωστή απόφαση στις κρίσιμες στιγμές για να κερδίσει η ομάδα. Τίποτα περισσότερο. Η ΤΣΣΚΑ είχε οργανωθεί πολύ καλά πάνω μου αμυντικά και έπρεπε να βρω λύσεις».

Ο Σπανούλης στην τεράστια καριέρα του έχει δώσει το «παρών» σε πέντε Final Four (ένα ως παίκτης του Παναθηναϊκού και τέσσερα ως αρχηγός του Ολυμπιακού) και μετράει το απόλυτο στους ημιτελικούς. Για την ακρίβεια, ο «V-Span» έχει νίκες στους ημιτελικούς του 2009 (Βερολίνο), του 2012 (Κωνσταντινούπολη), του 2013 (Λονδίνο), του 2015 (Μαδρίτη) και του 2017 (Κωνσταντινούπολη)! Μάλιστα, τις τρεις πρώτες φορές οι νίκες αυτές συνδυάστηκαν με την κατάκτηση της Euroleague.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...