Πατριαρχεία

ΣΟΚ από το Πατριαρχείο Μόσχας: «Σε τρεις δεκαετίες η Ευρώπη θα είναι μουσουλμανική - Η πρόβα έχει αρχίσει, οι Χριστιανές γυναίκες βιάζονται, σκοτώνονται...»

«Η Ευρώπη θα είναι μουσουλμανική σε μερικές μόνο δεκαετίες», ανέφερε ο Ρώσος επικεφαλής της πατριαρχικής επιτροπής για την οικογένεια συνεκτιμώντας στοιχεία και αναφορές πολλών οργανισμών και υπηρεσιών χτυπώντας παράλληλα «καμπάνες» στους Ευρωπαίους  πολίτες.

Ο επικεφαλής της πατριαρχικής επιτροπής για τα ζητήματα της οικογένειας, την προστασία της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας, Αρχιεπίσκοπος Δημήτρης Σμιρνόφ προβλέπει τη σύντομη αποσύνθεση του χριστιανικού πολιτισμού, τουλάχιστον όπως τον γνωρίζαμε έως τώρα, μετά την μαζική εισβολή χιλιάδων μουσουλμάνων «γνωρίζοντας» το σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ.

«Πολλοί λίγοι χρόνοι έχουν απομείνει και ολόκληρος ο χριστιανικός πολιτισμός απλώς θα χαθεί», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος  στο αεροδρόμιο μιλώντας στην τηλεόραση.

 Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο Χριστιανισμός όπως τα μπιζέλια θα πασπαλιστεί στις ευρωπαϊκές χώρες».

«Οι χριστιανοί θα κάθονται ήσυχα σχηματίζοντας μικρές ομάδες και στην συνέχεια θα διωχθούν. Η πρόβα έχει αρχίσει, οι Χριστιανές γυναίκες βιάζονται, σκοτώνονται, και οι άνδρες που πρέπει να προστατεύσουν τις γυναίκες τους (στους βιαστές δίνουν ένα έτος αναστολής ποινής) δεν έχουν την δυνατότητα. Το όλο σχέδιο στην Ευρώπη είναι πλέον στο επόμενο στάδιο», δήλωσε ο ίδιος .

Υπενθύμισε ότι το όνομα  Μοχάμεντ είναι το πιο ευρέως διαδεδομένο όνομα μεταξύ των νεογέννητων στην Αγγλία, ενώ πολύ περισσότεροι μουσουλμάνοι από  χριστιανούς γεννιούνται εκεί».

«Σε τρεις δεκαετίες ολόκληρη η Ευρώπη θα είναι μουσουλμανική», αναφέρει ο αξιωματούχος της ρωσικής εκκλησίας και πρόσθεσε ότι «οι χριστιανοί θα ζουν σε ημι-υπόγειο των εξελίξεων», τόνισε ο ίδιος.

Για να γίνει αυτό σύμφωνα με ειδικούς  "προετοιμάζεται» εδώ και καιρό στην Ευρώπη  ένας βίαιος και αιματηρός πόλεμος μεταξύ μουσουλμάνων και μη-μουσουλμάνων  πολιτών , σύμφωνα με ειδική έκθεση  εμπειρογνωμόνων των υπηρεσιών πληροφοριών προς τις πολιτικές ηγεσίες μεγάλων  χωρών της ΕΕ.

Πολυάριθμοι εμπειρογνώμονες έχουν προειδοποιήσει ότι η Ευρώπη έχει ήδη οδηγηθεί σε έναν τρομερό θρησκευτικό πόλεμο, οι διαστάσεις του οποίου  θα «ξεδιπλωθούν» σύντομα.

Τους επόμενους μήνες από εδώ και στο εξής ​​θα βλέπουμε αιματοχυσία σε όλη την ήπειρο σε μια μάχη μεταξύ  πολιτισμών αναφέρει η έκθεση που «σπάει κόκαλα».

Η  πρόβλεψη για επικείμενο θρησκευτικό πόλεμο εκτός από  τους  εμπειρογνώμονες, έχει αναφερθεί από ινστιτούτα και δεξαμενές σκέψης αλλά και από επιστήμονες από μεγάλα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια μετά από ενδελεχείς έρευνες που μας προειδοποιούν για το ξέσπασμα βίαιων καταστάσεων .

Μάλιστα πολλοί ειδικοί είχαν αναφερθεί στο θρησκευτικό πόλεμο εντός Ευρώπης  ήδη από το 2006 πριν ξεκινήσει καν η  κρίση της μετανάστευσης.

Αμερικανική «δεξαμενή σκέψης» και ινστιτούτο με έδρα την Ουάσιγκτον, δημοσίευσε μια συγκλονιστική έκθεση που αναφέρει ο ευρωπαϊκός θρησκευτικός πόλεμος πλησιάζει.

Ο εμφύλιος πόλεμος στην Ευρώπη, αποτελεί  το πιο  πιθανό αποτέλεσμα για το δυτικό πολιτισμό, μετά την απειλή της ανεξέλεγκτης  εισροής μεταναστών από την Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική, αναφέρει έκθεση στρατηγικών εμπειρογνώμων από ευρωπαϊκά ινστιτούτα.

Μπορεί όμως να αποφευχθεί αυτή η εξέλιξη που ενδεχομένως  να σφραγίσει ανεξίτηλα την  μοίρα του ευρωπαϊκού πολιτισμού;

H  ανεξέλεγκτη κατάσταση με το  άνοιγμα των συνόρων έχει οδηγήσει στο γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι έχουν αρχίσει να «εξοπλίζουν»  τον εαυτό τους για την αντιμετώπιση των μεταναστών, χωρίς να στηρίζονται πλέον στο  κράτος. Αυτό οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αστικό πόλεμο εντός της Ευρώπης.

Πρόκειται για αργοκίνητη «αφύπνιση» των Ευρωπαίων που την προκαλεί το αίσθημα της αυτοσυντήρησης το οποίο είναι αρχέγονο στο ευρωπαϊκό χώρο.

Πολλοί ξένοι ειδικοί αναφέρουν ότι αυτό αποτελεί απλά  το τελευταίο στάδιο του σχεδίου  της νέας Τάξης που ξεκίνησε από την περίοδο του  Αρχαίου ελληνικού  πολιτισμού  και  με τον ίδιο ακριβώς τρόπο,  προσπάθησε να τον  αφανίσει εδώ και αιώνες .

Ειδικά το Βυζάντιο που αποτελούσε τον προμαχώνα της Ευρώπης και το οποίο πολεμούσε με μουσουλμάνους και αλλόφυλους πολλές φορές σε δυο και σε τρία μέτωπα, το πολέμησαν όσο ποτέ άλλο κράτος στον κόσμο  . Τελικά το παρέδωσαν στα στίφη των αφηνιασμένων Τούρκων μουσουλμάνων Δερβίσιδων το 1453.

Το λάθος της εγκατάλειψης του ελληνισμού από την Δύση θα κληθούν να τον «πληρώσουν» αδρά οι σημερινοί Ευρωπαίοι, από τον ίδιο εχθρό.

https://youtu.be/He3t7es5RVc?t=29

https://youtu.be/Tv05D3Yeg_k?t=55

https://youtu.be/cy-0zHn5GoQ?t=1

https://youtu.be/DtixT-x3_Co

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...
Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ