Κόσμος

Σε πανικό και πάλι η Βρετανία! Συνελήφθη άνδρας με μαχαίρι και ρόπαλο στο Μπέρμιγχαμ

Στο Μπέρμιγχαμ, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ, άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν έναν άνδρα οπλισμένο με ένα μεγάλο μαχαίρι και ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές του Μπέρμιγχαμ, όταν ένας άνδρας με μαχαίρι και ρόπαλο του μπέιζμπολ εμφανίστηκε στον κεντρικό δρόμο όπου ήταν προγραμματισμένη η ολονυχτία των Βρετανών για τα θύματα της επίθεσης στο Μάντσεστερ Αρίνα.

Η αστυνομία προχώρησε αμέσως στον περιορισμό του και στη σύλληψή του, ωστόσο η εκδήλωση αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας.

Στο Μπέρμιγχαμ, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αγγλίας, είναι καταγεγραμμένη η μεγαλύτερη κοινότητα μουσουλμάνων στο Νησί, ενώ πολλοί από τους Βρετανούς τζιχαντιστές που έδρασαν και εξακολουθούν να δρουν ανά τον κόσμο, προέρχονται από την ίδια πόλη.

Αργά χθες το βράδυ, ο 22χρονος Βρετανός λιβυκής καταγωγής Σαλμάν Αμπέντι, ανατινάχθηκε σε συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ, σκοτώνοντας 22 άτομα και τραυματίζοντας δεκάδες άλλους (για 120 κάνει λόγο η τελευταία καταμέτρηση).

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...