Κόσμος

Πώς ο Μακρόν άφησε στα… κρύα του λουτρού τον Τραμπ! (βίντεο)


«Ο Μακρόν σνόμπαρε τον Τραμπ!», σχολιάζουν χρήστες στα social media, σχόλια στα οποία έδωσε λαβή ο ίδιος ο Γάλλος πρόεδρος, αφού εκείνος ανήρτησε το βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ενώ βαδίζει προς το γκρουπ των ηγετών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες και φαίνεται ότι κατευθύνεται προς τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Εμμανουέλ Μακρόν στρίβει την τελευταία στιγμή για να αποφύγει τον Αμερικανό πρόεδρο αφήνοντάς τον στα… κρύα του λουτρού στρέφεται προς την Άνγκελα Μέρκελ για να την αγκαλιάσει.

Την ώρα που ο νεοεκλεγείς Μακρόν αγκαλιάζει θερμά τη Μέρκελ, ο Τραμπ διακρίνεται να κατεβάζει αμήχανα τα χέρια.
https://twitter.com/EmmanuelMacron/status/867807337364500480
Ο Γάλλος πρόεδρος προχωρά στη συνέχεια για να χαιρετίσει τον ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ -ο Τραμπ δίπλα περιμένει- αλλά ο Μακρόν γυρνά πίσω προς τον Βέλγο πρωθυπουργό, και μετά στρέφεται προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί η περίφημη πια χειραψία των δύο ηγετών χθες το πρωί κατά την πρώτη συνάντησή τους στη βελγική πρωτεύουσα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...