Κοινωνία

ΠΟΕ-ΟΤΕ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο ΥΠΕΣ

Μετά την ΠΟΕ-ΟΤΑ κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις του και το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.

Για το θέμα των συμβασιούχων των δήμων πραγματοποιεί κινητοποίηση και η ΠΟΠ-ΟΤΑ, η οποία αποφάσισε για σήμερα να κηρύξει στάση εργασίας από τις 10:00π.μ., έως τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00π.μ., έξω από το υπουργείο Εσωτερικών.

Παράλληλα αποφασίστηκε αποχή από κάθε εργασία εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση για το Σαββατοκύριακο, ενώ το ίδιο προκήρυξε και η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Να σημειωθεί πως η ΠΟΕ-ΟΤΑ προκήρυξε νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία για την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη.

Την Δευτέρα στην πλατεία Συντάγματος, στις 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς, ενώ την Τρίτη στις 09:00π.μ., θα συγκεντρωθούν οι συμβασιούχοι μπροστά από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Τέλος, να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους σκέφτονται αν δεν δοθεί λύση στο θέμα των συμβασιούχων και το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, το οποίο πραγματοποίησε την Πέμπτη στάση εργασίας στους δήμους και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές