Αρχείο

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Στις 21:00 η έναρξη του τελικού - Αποπνικτική η ατμόσφαιρα για παίκτες και οπαδούς (εικόνες)

Οι ασχήμιες που συμβαίνουν εδώ και δύο ώρες στο Πανθεσσαλικό ενόψει του τελικού του Κυπέλλου έθεσαν την διεξαγωγή της αναμέτρησης στον... αέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης ενημερώθηκε άμεσα για όσα έλαβαν χώρα στο πλαίσιο του παιχνιδιού και ενημέρωσε τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ, Νίκο Τόσκα.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων σημείωσε πως κινδυνεύουν ζωές! Ο κ. Τόσκας και αφού ήρθε σε επαφή με την αστυνομία και τους αρμόδιους φορείς ήταν εκείνος που θα έπαιρνε την τελική απόφαση για το να θα έχουμε τελικό ή ακόμη μια ιστορική ξεφτίλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση το παιχνίδι αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά, καθώς  αυτή την στιγμή επικρατεί ηρεμία ενώ και οι δύο ομάδες πίεζαν προς αυτή την κατεύθυνση. Μάλιστα θα υπάρχει καθυστερημένη έναρξη(21.00  αντί για 20.30) ενώ οι δύο... μονομάχοι βγήκαν κανονικά για ζέσταμα.

Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν κάνει χρήση δακρυγόνων με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική τόσο για τους παίκτες όσο και για τους οπαδούς.

Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τραυματισμένο οπαδό στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...