Κοινωνία

Μοτοσικλετιστής πέφτει πάνω σε ντεπόζιτο φορτηγού και αρπάζει φωτιά! (βίντεο)

Ένας οδηγός μοτοσυκλέτας στην Κίνα φάνηκε αρκετά τυχερός μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του, καθώς έπεσε πάνω σε φορτηγό που κινούταν σε αυτοκινητόδρομο.

Όπως δείχνει και το βίντεο, ο οδηγός της μηχανής πηγαίνει κατευθείαν πάνω στο φορτηγό και καρφώνεται στο σημείο που βρίσκεται το ντεπόζιτο καυσίμων με αποτέλεσμα αμέσως να προκληθεί πυρκαγιά και στο φορτηγό αλλά και στη μηχανή. Ο οδηγός της μηχανής τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ ο οδηγός του φορτηγού κατάφερε να ξεφύγει με γρήγορες κινήσεις.

Αμέσως όμως και αυτός αλλά και άλλοι άνθρωποι που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου, αντιλαμβανόμενοι τον άμεσο κίνδυνο που διέτρεχε ο μοτοσικλετιστής για τη ζωή, τον τράβηξαν μακριά και έσβησαν τις φλόγες από τα ρούχα του. Ο οδηγός του φορτηγού ανέφερε πως «το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να σώσω τη ζωή αυτού του ανθρώπου. Και ας καιγόταν το φορτηγό μου».

Όπως μετέδωσε το ABC News, τα τραύματα που απέκτησε ο οδηγός της μηχανής από τη φωτιά δεν απειλούν τη ζωή του.

https://youtu.be/8IOeaQEOu1Q

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...