Πολιτική

Κουτσούμπας: Μεγάλη κοροϊδία τα αντίμετρα

«Μεγάλη κοροϊδία τα αντίμετρα» τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του στην συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα και τα αντίμετρα, υποστηρίζοντας ότι τελικά ακόμα και αν εφαρμοστούν δεν μπορούν να αποτελέσουν αντιστάθμισμα στις τεράστιες απώλειες θα υποστεί το ήδη πετσοκομμένο λαϊκό εισόδημα. 

«Νέα ασήκωτα βάρη πάνω από 4 δις ευρώ φορτώνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» τόνισε ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ. «Έτσι αντιλαμβάνονται την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Κουτσούμπα «η νέα αντιλαϊκή συμφωνία αποτελεί ένα 4ο μνημόνιο, ένα μνημόνιο εις την τετάρτην» και τόνισε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ μάταια προσπαθεί να πείσει ότι πληρώνει τα σπασμένα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε για «κατάργηση της κυριακάτικης αργίας» και τόνισε πως «ο πόλεμος των εργαζομένων, του λαού με τους διαφεντευτές της ζωής του είναι μαραθώνιος. Δεν τελειώνει με ένα ή δύο συλλαλητήρια ή απεργιακές μάχες, είναι αγώνας καθημερινός, συνεχής».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...