Πολιτική

Κουρουμπλής: «Αν δεν πετύχουμε, ο κόσμος θα μας στείλει στα αζήτητα»

Ξέρουμε ποιος έχει την ευθύνη και έχουμε τις σημερινές δυσκολίες στη χώρα που βρίσκεται σε αδυναμία με τους πιστωτές τόνισε ο υπουργός νησιωτικής πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης north 98 ο κ.Κουρουμπλής είπε ότι «από θέση αδυναμίας προσπαθούμε να διαπραγματευτούμε με τους εταίρους μας σε μία σειρά υποθέσεων που έχουν υπάρξει, τα μέτρα που ψηφίστηκαν είναι για την αντιμετώπιση της ρύθμισης του χρέους, για να πάμε στην ποσοτική χαλάρωση και από κει στην έξοδο στις αγορές είτε τους αρέσει είτε όχι. Οι δανειστές είναι εκτεθειμένοι απέναντι στην Ευρώπη η προσπάθεια θα συνεχιστεί για να βγούμε από την κρίση», είπε ο κύριος Παναγιώτης Κουρουμπλής. Πρόσθεσε μάλιστα πως όλα αυτά προκύπτουν λόγω σκοπιμοτήτων όπως είπε εξαιτίας των γερμανικών εκλογών.

«Θα δουλέψουμε σκληρά και αποτελεσματικά τα επόμενα δύο χρόνια και θα πετύχουμε αν δεν οδηγηθούμε όμως εκεί που πιστεύω ότι θα οδηγηθούμε, τότε θα πληρώσουμε το επιτίμιο και ο κόσμος θα μας στείλει στα αζήτητα και θα επαναφέρει αυτούς που έφεραν τη χώρα στα σημερινά δεδομένα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...