Κοινωνία

Η πρώτη δοκιμή στο τούνελ υψηλής ταχύτητας του Elon Musk (βίντεο)


Ο Elon Musk παρουσίασε μια δοκιμή της σήραγγας ταχύτητας για αυτοκίνητα που ετοιμάζει κοντά στο Λος Άντζελες. Τα οχήματα μπορούν να κινούνται μέσω αυτής της σήραγγας με ταχύτητα περίπου 200 χιλιομέτρων την ώρα, πάνω σε ένα “ηλεκτρικό έλκηθρο”. Έτσι, η διαδρομή από το Westwood στο Λος Άντζελες θα μπορεί να διαρκεί περίπου 5 λεπτά (αυτή τη στιγμή το ταξίδι διαρκεί περισσότερο από 20 λεπτά).

Ο διάσημος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης των εταιριών Tesla και Space X, αποσκοπεί στο να δημιουργηθεί ένα σύστημα από σήραγγες 30 επιπέδων, με αυτοματοποιημένες πλατφόρμες που θα μεταφέρουν τα αυτοκίνητα.

Στα τέλη Ιανουαρίου, ο Musk άρχισε να δημιουργεί μια σήραγγα κοντά στο Λος Άντζελες. Ο στόχος είναι να δημιουργήσει σήραγγες ταχείας μετακίνησης προς τα περίχωρα της πόλης, στο κέντρο και στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...