Αρχείο

Επίσημα νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα ο Ερνέστο Βαλβέρδε

Ενας πρώην προπονητής του Ολυμπιακού που εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία και αναγνωρίστηκε στην Ελλάδα, είναι από σήμερα και επίσημα ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έμεινε στην Ελλάδα για τρεις σεζόν και ανακοινώθηκε ότι θα είναι οριστικά ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, αναλαμβάνοντας την θέση του Λουίς Ενρίκε.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοσέπ Μπαρτομέου, έπειτα από ένα πολύωρο συμβούλιο, ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον πρώην προπονητή της Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχοντας βοηθούς τους Γιον Ασπιάθου και Χοσέ Αντόνιο Ποθάνκο.

«Ο νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, για πολλούς λόγους και θα έχει μαζί του τους Γιον Ασπιάθου και Χοσέ Αντόνιο Ποθάνκο. Μίλησα σήμερα με τον Βαλβέρδε και είναι πολύ χαρούμενος γιατί είναι για εκείνον μια ξεχωριστή πρόκληση. Έχει την εμπειρία, τις προϋποθέσεις, τη γνώση και είναι λάτρης του ποδοσφαίρου της ομάδας. Η παρουσίαση θα γίνει πιθανότατα την Πέμπτη», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ζοσέπ Μπαρτομέου και πρόσθεσε:

«Ο Βαλβέρδε δεν ήταν το μοναδικό όνομα στη λίστα μας. Από τη στιγμή που ο Λουίς Ενρίκε μας είπε ότι δεν θα συνεχίσει, αρχίσαμε να εξετάζουμε αρκετές περιπτώσεις. Ωστόσο, στο όνομα που μας προτάθηκε και συμφωνήσαμε όλοι ήταν του Βαλβέρδε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...