Κοινωνία

Δεν βάζουν μυαλό οι άθεοι: Μετά την αποτυχία της κρεατοφαγίας την Μ. Παρασκευή στήνουν νέο προκλητικό πανηγυράκι ανήμερα του Αγίου Πνεύματος

Αυτοί που περνιούνται για πιο...έξυπνοι από τους ένθεους αποδεικνύονται απλά κομπλεξικοί και ανόητοι! Δεν βάζουν μυαλό οι άθεοι! Μετά την αποτυχία της προκλητικά στημένης “γιορτής” κρεατοφαγίας την Μ. Παρασκευή στήνουν νέο προκλητικό πανηγυράκι ανήμερα του Αγίου Πνεύματος.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή τους επιμένουν στην βλασφημία τους (άραγε ο νόμος έχει καταργηθεί; δεν τους πιάνει; ) και αναφέρουν:

“Η Ένωση Αθέων σας προσκαλεί στην γιορτή του Αγίου Οινο-πνεύματος, του μόνου υπαρκτού και με παρατηρήσιμα αποτελέσματα. Θα το συναντήσουμε υλοποιημένο σε διάφορες υγρές μορφές και θα κοινωνήσουμε την θεία χάρη του στα:

- Εστιατόριο “Anadolu”, Μπούσγου 2 (πεδίο του Άρεως), στην Αθήνα,

- Μεζεδοπωλείο “Τοίχο-Τοίχο“, Πολύδωρου Στεργίου 1 (στα κάστρα), στην Θεσσαλονίκη,

την Δευτέρα 05 Ιουνίου στις 20:00.

Όλοι και όλες είναι ευπρόσδεκτοι/ες, με όποιο θρησκευτικό μύθο κι αν μεγάλωσαν. Το κόστος θα εξαρτηθεί από την κατανάλωση του καθενός/μίας και μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας”.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...