Πολιτική

Δέσμευση Σκουρλέτη: Δεν θα πειράξει κανείς τους συμβασιούχους των Δήμων

Με τη δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη ότι δεν θα τους πειράξει κανείς αποχώρησαν από το υπουργείο Εσωτερικών οι περίπου 3.000 συμβασιούχοι που πραγματοποίησαν διαμαρτυρία το πρωί της Τρίτης.

Τη δέσμευση του Πάνου Σκουρλέτη μετέφερε σε 10μελη επιτροπή των συμβασιούχων ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, με τον οποίο συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι των συμβασιούχων.

Σύμφωνα με όσα μετέφεραν οι διαδηλωτές η δέσμευση Σκουρλέτη ήταν ότι οποιαδήποτε και αν είναι η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου «δεν θα σας πειράξουμε».

Ωστόσο οι συμβασιούχοι στους δήμους προειδοποίησαν ότι «αν μας κοροϊδέψουν θα κατεβούμε ξανά στους δρόμους».

Υπενθυμίζεται ότι η ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου έκρινε ότι η παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων στους δήμους είναι αντισυνταγματική, ζητώντας παράλληλα την επιστροφή των χρημάτων που τους καταβλήθηκαν ως δεδουλευμένα κατά τις αντισυνταγματικές παρατάσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...