Πολιτική

Γεννηματά: «Ο Τσίπρας παίζει με την αγωνία παιδιών και οικογενειών»

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «επιχειρεί αντιπερισπασμό από την κατακραυγή που προκαλούν τα νέα μέτρα της «συμφωνίας ντροπής» που υπέγραψε και παίζει εν ού παικτοίς» και πως «παίζει με την αγωνία των οικογενειών και των παιδιών».

Όπως τόνισε η Φώφη Γεννηματά «την ώρα που το ΕΣΥ βυθίζεται και η Παιδεία απαξιώνεται από την πολιτική του, προχωρεί σε ανέξοδες εξαγγελίες, χωρίς καμία ουσιαστική προετοιμασία, χωρίς διάλογο, χωρίς την εξασφάλιση πόρων για την εφαρμογή τους».

Η Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επεσήμανε πως τα θέματα που αφορούν την υγεία και την Παιδεία «είναι πολύ σοβαρά και ευαίσθητα, για να χρησιμοποιούνται ως επικοινωνιακά πυροτεχνήματα».

Μάλιστα, όπως τόνισε «ο κύριος Τσίπρας δεν έχει καν την βούληση για να κάνει τις εξαγγελίες του πράξη. Δεν τον ενδιαφέρει. Επιχειρεί μόνο να κερδίσει χρόνο παραμονής στην καρέκλα του».

Για να καταλήξει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: «Την απάντηση θα τους τη δώσει ο Ελληνικός λαός με την σκληρή καταδίκη που τους αξίζει».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές