Κοινωνία

Βρήκαν αποθήκη με λαθραία τσιγάρα στο Ηράκλειο

Άμεσα έδρασαν οι άνδρες της Ασφαλείας του Λιμενικού όταν εντόπισαν ένα αυτοκίνητο με οδηγό έναν 34χρονο Πακιστανό να κινείται ύποπτα στην παραλιακή λεωφόρο. Μόλις το σταμάτησαν για να το ελέγξουν, βρήκαν μέσα 1.300 πακέτα τσιγάρα και 60 συσκευασίες καπνού χωρίς ταινίες του φόρου κατανάλωσης.

Ο 34χρονος αλλοδαπός συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι όπου κατοικεί μαζί με έναν 32χρονο ομοεθνή του, ο οποίος δεν ήταν εκεί και αναζητείται, καθώς το σπίτι είχε μετατραπεί σε αποθήκη λαθραίων! Συγκεκριμένα, ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση προϊόντων καπνού σκύλος ανακάλυψε εκεί άλλα 1.996 πακέτα τσιγάρα και 580 συσκευασίες καπνού!

Όλα κατασχέθηκαν και παρελήφθησαν από στελέχη του Τελωνείου Ηρακλείου για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί, ενώ ο 34χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία. Το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε, μαζί με οκτώ κινητά που είχε μαζί του τα οποία εξετάζονται για να εντοπιστούν και οι προμηθευτές του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...