Πολιτική

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε εκδήλωση με σημαίες Τουρκίας και της «Ανεξάρτητης Θράκης»

Σε μια περίοδο, που οι εξ Ανατολών «γείτονες» και «σύμμαχοι» έχουν αποθρασυνθεί τελείως, επιδιώκοντας να επιβάλουν τα «μεγάλα» τους σχέδια στις ελληνοτουρκικές σχέσεις,  ο βουλευτής Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ παρευρίσκεται σε εκδήλωση του «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-Τουρκίας», όπου απηύθυνε χαιρετισμό με φόντο σημαίες της «Ανεξάρτητης Θράκης».

Η κ. Γεννηματά ακόμη να μαζέψει τα λουριά του συγκεκριμένου βουλευτή, ο οποίος επιδίδεται σε ένα πολύ περίεργο και συνάμα ενοχλητικό φλερτ με συλλόγους που αποδεδειγμένα στο παρελθόν έχουν εκτοξεύσει «κορώνες» αλυτρωτισμού εναντίον της Ελλάδας.

Αυτό το «βιολί», κυρία πρόεδρε της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, πρέπει να σταματήσει επιτέλους! Όταν, μάλιστα, ξέρουν ως και οι πέτρες τα βρώμικα παιχνίδια που παίζουν κάτι τέτοιοι σύλλογοι μαζί με το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή.

Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ποιος είναι αυτός ο βουλευτής. Ο Ιλχάν Αχμέτ είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και είχε διατελέσει βουλευτής Ροδόπης στο παρελθόν, κατά την περίοδο 2004-2007, με τη ΝΔ.

Στις εκλογές Σεπτεμβρίου 2015 εξελέγη με το Ποτάμι, ενώ νωρίτερα είχε «περάσει» και από τη ΔΗΜΑΡ.

Τέλος, στις 16 Ιανουαρίου εντάχθηκε επισήμως στην κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης., ενώ ανά διαστήματα συνηθίζει να προκαλεί όπως και τώρα με συναφείς αντεθνικές πρακτικές.

Ακολουθούν φωτογραφικά ντοκουμέντα:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...