Κοινωνία

Βίντεο: Η στιγμή της μεταφοράς των τραυματιών από την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμου


Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία του Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος τραυματίστηκε χθες από την έκρηξη παγιδευμένου φακέλου, μέσα στο αυτοκίνητο που τον μετέφερε στο σπίτι του από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Όπως ανακοίνωσαν η διοίκηση του Ευαγγελισμού και οι θεράποντες ιατροί η κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού κρίνεται σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο κ. Παπαδήμος, έχει αποσωληνωθεί και θα παραμείνει για το επόμενο διήμερο στη ΜΕΘ, προκειμένου να γίνεται καλύτερη παρακολούθηση της υγείας του.

Οι θεράποντες ιατρούς διευκρίνισαν ότι το πιο σοβαρό τραύμα που φέρει ο πρώην πρωθυπουργός είναι στον δεξιό μηρό, σημειώνοντας ωστόσο ότι «αντιμετωπίζεται καλά». Οι ίδιοι ανέφεραν ότι η αναπνευστική του λειτουργία είναι καλή και δεν χρειάστηκε να φορέσει μάσκα.

Στο μεταξύ σε βίντεο έχουν καταγραφεί οι πρώτες στιγμές μετά την έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου. Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή της μεταφοράς των τραυματιών.
https://www.youtube.com/embed/WrSVHjLBNRc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές