Κοινωνία

Απίθανο! Γιαγιά ξεκίνησε να πάει με το αυτοκίνητο στο γιατρό και κατέληξε στη… Σκωτία! - Δείτε το βίντεο

Αυτό που για τη Valerie Johnson (αυτό είναι το όνομα της συμπαθούς γιαγιάς) ξεκίνησε ως ένα καθιερωμένο τσεκ απ, κατέληξε να γίνει ένα απίθανο road trip στη...Σκωτία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Independent που δημοσίευσε το περιστατικό, φαίνεται ότι τη συγκεκριμένη ημέρα που η κυρία Johnson ξεκίνησε για το Νοσοκομείο κάποιοι δρόμοι ήταν κλειστοί κοντά στο σπίτι της, λόγω έργων. Οι παρακάμψεις αποπροσανατόλισαν την γηραιά κυρία, η οποία από εκεί και πέρα οδήγησε για οχτώ (!) συνεχόμενες ώρες, πριν καταλήξει στο Larkhall, στη Σκωτία.

Και αυτό μόνο επειδή έμεινε από καύσιμο. Στο μεταξύ η κόρη της, Karen Maskell, είχε ήδη ειδοποιήσει την Αστυνομία για να δηλώσει εξαφάνιση και ανακουφισμένη έκλεισε αεροπορικό εισιτήριο για τη Σκωτία προκειμένου να παραλάβει τη μητέρα της.

«Ο γείτονας της μαμάς μου τηλεφώνησε για να μου πει ότι δεν είχε γυρίσει ακόμα από το Νοσοκομείο και ανησυχούσε. Πίστεψα ότι είχε εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα» ανέφερε χαρακτηριστικά η κόρη της γιαγιάς. «Καλέσαμε την Αστυνομία και μέχρι να πάω στο σπίτι της μαμάς μου, με πήραν πίσω και μου είπαν ότι εντόπισαν το αυτοκίνητό της σε κάμερα κυκλοφορίας κοντά στο Preston, στις 11 το πρωί. Τους είπα πως αποκλείεται να είναι η μαμά μου, διότι δεν της αρέσει καθόλου να οδηγεί και συνήθως δεν οδηγεί για περισσότερα από πέντε χιλιόμετρα. Όταν όμως είδα το video συνειδητοποίησα ότι όντως ήταν εκείνη και εξακολουθούσε να οδηγεί απτόητη προς τα βόρεια. Έτσι αναγκαστήκαμε να ειδοποιήσουμε και την αστυνομία στη Σκωτία.

Τελικά το αυτοκίνητο της γιαγιάς σταμάτησε στη μέση του δρόμου, επειδή απλώς έμεινε από καύσιμο και η η κυρία Johnson είπε σε ένα ζευγάρι που έμενε εκεί κοντά ότι είχε χαθεί και χρειαζόταν βοήθεια. Αυτοί τηλεφώνησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, το οποίο με τη σειρά του επικοινώνησε με την αστυνομία στην Αγγλία και ειδοποίησαν την Maskell ότι η μητέρα της βρέθηκε και είναι καλά. Το ζευγάρι φιλοξένησε για μερικές ώρες τη συμπαθή αδέσποτη γιαγιά, μέχρι να φτάσει αεροπορικώς από την Αγγλία η κόρη της για να την παραλάβει.

https://www.youtube.com/watch?v=B1WanSA3Fwg

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...