Κόσμος

ΤΡΕΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ–Χιλιάδες Γερμανοί στρατιώτες προετοιμάζονται να εισέλθουν στη Γαλλία ως δύναμη της ΕΕ- Φοβούνται εμφύλιο πόλεμο- "Σιγοβράζει η Ευρώπη"

«Τρελά και απίθανα σενάρια» έρχονται στην δημοσιότητα από τον τρόμο της παγκόσμιας ελίτ για τα τεκταινόμενα στην Γαλλία, με αφορμή τις γαλλικές, αλλά και πολύ πέρα από αυτές.   

Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, έκθεση  του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας που κυκλοφορεί σήμερα στο Κρεμλίνο, περιγράφει λεπτομερώς σύνοδο του συμβουλίου του Γερμανικού υπουργείου άμυνας στο Βερολίνο με κύριο θέμα " την Γαλλία και το μέλλον της στην ΕΕ"  .

Σε αυτήν την συνάντηση ελήφθησαν πολλές και σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της Γαλλίας και με την παρουσία Γάλλων αξιωματούχων,  που τρέμουν για τον μέλλον της νέας τάξης στην χώρα, παρά την φαινομενικά εύκολη νίκη Μακρόν ενός τραπεζίτη των Ρότσιλντ και «εκπρόσωπο» των ελίτ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα φέρεται ότι η Γερμανίδα  υπουργός άμυνας κ. Ursula von der Leyen έφθασε στη Γαλλία μόλις λίγες μέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές της 7ης Μαΐου προκειμένου να παρουσιάσει «σχέδιο» ανάπτυξης  10.000 στρατιωτών  του Γερμανικού Στρατού ως μέρος δύναμης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), προκειμένου να βοηθήσουν στην "αποκατάσταση της δημόσιας τάξης" καθώς έχουν εκφραστεί φόβοι για την πιθανότητα ενός «εμφυλίου πολέμου»,  κατά της νέας ηγεσίας της χώρας με αφορμή τα σχέδια τους .

Επισημαίνουμε  ότι η υπουργός άμυνας της Γερμανίας  φέρεται πρόσφατα να εξουδετέρωσε φατρία ακροδεξιών « σταγονιδίων» εντός του σώματος  των αξιωματικών του Γερμανικού Στρατού, που ήταν εναντίον της ισλαμιστικοποίησης της Ευρώπης.

Την αποστολή ανέλαβε η «Schnelle Kräfte» (Διεύθυνση Ταχείας Δύναμης).

Τώρα από ότι φαίνεται και στην Γαλλία φέρεται να υπάρχει αντίστοιχος «πυρήνας» ο οποίος εναντιώνεται εντός και εκτός κρατικού μηχανισμού στα σχέδια Μακρόν για τους Μουσουλμάνους και πολλά άλλα.

Για αυτό και σύμφωνα με το άρθρο,  έως και 10.000 στρατιώτες της δύναμης  Schnelle Kräfte προετοιμάζονται να εισέλθουν (εφόσον απαιτηθεί) στη Γαλλία, αναφέρει ρωσική έκθεση πληροφοριών, λόγω των φόβων μεταξύ των κυβερνώντων ελίτ της ΕΕ για μαζικές ταραχές σε όλη την γαλλική επικράτεια.

Υπάρχουν μάλιστα φόβοι ακόμα και για το ποια  θέση θα λάβει η γαλλική  λεγεώνα των ξένων ( η καλύτερα εκπαιδευμένη μονάδα), καθώς αυτή η στρατιωτική δύναμη αποτελείται από ξένους υπηκόους στο σύνολο της .

Οι κυβερνώντες της ΕΕ φοβούνται σοβαρά επεισόδια ενώ την ίδια στιγμή  συγκλονιστική νέα δημοσκόπηση έδειξε ότι πάνω από το ήμισυ των νέων στην ΕΕ  είναι έτοιμοι να εξεγερθούν ενάντια στους κορυφαίους παγκοσμιοποιημένους ηγέτες των Βρυξελλών .

Τα αποτελέσματα από 580.000 ερωτηθέντες σε 35 χώρες στην έρευνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τίτλο "Generation What?" είναι «καμπανάκι» για αυτό που φοβούνται οι κυβερνώντες στις Βρυξέλλες .

Οι ηγέτες της ΕΕ, όπως εξηγεί αυτή η έκθεση, έχουν επικεντρωθεί στο σενάριο κατά το οποίο,  η Λεπέν έχοντας χάσει τις εκλογές να ξεκινήσει «ανένδοτο αγώνα» , με δεδομένο το μεγάλο πλήθος που την υποστηρίζει και είναι ενδεχομένως ικανό για όλα λόγω της δραματικής κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό της Γαλλίας από τους χιλιάδες πλέον πρόσφυγες και μετανάστες.

 Η Λεπέν  ζήτησε να αποκατασταθούν αμέσως οι συνοριακοί έλεγχοι και να εκδιωχθούν όλοι όσοι είναι ύποπτοι ότι είναι ισλαμιστές ριζοσπάστες από τη Γαλλία.

Σε αυτό ακριβώς αντιτίθεται η Γερμανίδα πρώην κομουνίστρια, καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, η οποία απαίτησε από την Σουηδία να εγκαταλείψει όλους τους ελέγχους στα σύνορά της, οδηγώντας σε φόβους για μια νέα μουσουλμανική μετανάστευση  προς αυτό το σκανδιναβικό έθνος με όλα τα παρεπόμενα  .

Ο κ. Μακρόν από την πλευρά του δήλωσε σε ομιλία του ότι δεν θα κλείσει τα σύνορα της Γαλλίας ενάντια στους μουσουλμάνους μετανάστες,  ενώ η Λεπέν τονίζει η έκθεση , προειδοποίησε τότε το γαλλικό λαό ότι ο αντίπαλός της ετοιμάζεται να πουλήσει το έθνος τους "κομμάτι με κομμάτι".

« Η Γαλλία όπως και να έχει θα κυβερνάται από γυναίκα, εμένα ή την κα Μέρκελ, διαλέξτε», τόνισε η Λεπέν προς τους Γάλλους ψηφοφόρους .

Υπενθυμίζουμε ότι το γνωστό αμερικανικό ινστιτούτο Stratfor εδώ και καιρό έxει αναφέρει: «Η ποικιλία των συστημάτων και τα δημογραφικά στοιχεία, που αφορούν την  Ευρώπη,  θα θέσουν τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπό  σοβαρές πιέσεις. Υποψιαζόμαστε, λένε οι Αμερικανοί ειδικοί ότι,  τα  ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα θα επιβιώσουν. Αμφιβάλλουμε όμως πραγματικά το εάν αυτά θα λειτουργήσουν πολύ αποτελεσματικά.

Η κύρια πολιτική τάση θα είναι μακριά από πολυεθνικές λύσεις, προς έναν μεγαλύτερο εθνικισμό, ο οποίος θα οδηγήσει σε  αποκλίνουσες  οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δυνάμεις. Οι ελίτ που έχουν δημιουργήσει την ΕΕ , θα βρεθούν κάτω από την αυξανόμενη πίεση από τον ευρύτερο ευρωπαϊκό πληθυσμό.

Η ένταση μεταξύ των οικονομικών συμφερόντων και της πολιτιστικής σταθερότητας θα καθορίσουν την δημιουργία μιας νέας Ευρώπης. Κατά συνέπεια, οι ευρωπαϊκές  εσωτερικές σχέσεις  θα είναι όλο και πιο απρόβλεπτες και ασταθείς.»

Κάτι που ταιριάζει με τον μεγάλο τρόμο των ελίτ για αντιδράσεις των Ευρωπαίων πολιτών, σε αυτό που ετοιμάζουν εδώ και πολλά χρόνια δια μέσου της ΕΕ η οποία επιβάλλει νόμους και καταστάσεις σε ανθρώπους που δεν τα αποδέχονται σε καμία περίπτωση. Το μέλλον θα δείξει το κατά πόσο θα βγουν αληθινά όλα αυτά .

https://www.youtube.com/watch?v=2budjILmBT0

https://www.youtube.com/watch?v=gHMAOkAROms

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...