Κόσμος

Κίνα: "Oλοι οι πολίτες μας να εγκαταλείψουν άμεσα τη Β.Κορέα" - Ξεκινάει ο πόλεμος στην Κορεατική - Επιβεβαίωση ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ


Η ηγεσία της Κίνας έδωσε οδηγία στους Κινέζους πολίτες να εγκαταλείψουν άμεσα τη Βόρεια Κορέα. Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ είχε αποκαλύψει την εξέλιξη αυτή εδώ και ημέρες. Η εξέλιξη αυτή είναι αναμενόμενη μετά τις αποκαλύψεις στα άρθρα μας  ΕΚΤΑΚΤΟ: Δίνει διαταγή ισοπέδωσης της Ν.Κορέας ο Κιμ Γιονγκ Ουν – Φόρεσαν στολές βιοχημικού πολέμου οι Αμερικανοί – Δείτε που θα βομβαρδίσει η Β.Κορέα και Μεταφέρει στρατιωτικά ασθενοφόρα και στήνει νοσοκομεία εκστρατείας η Κίνα στα σύνορα με Βόρεια Κορέα .

Για αυτόν τον λόγο ένα τεράστιος κινεζικός στρατός έχει μετακινηθεί προς τα σύνορα της Βόρειας Κορέας.

Η Κίνα έστειλε τέσσερα σώματα στρατού στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για μια ενδεχόμενη επίθεση στην Βόρεια Κορέα από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κινέζοι αξιωματούχοι φέρεται να ανησυχούν όμως ότι μια επίθεση και μια κατάσταση πολέμου θα μπορούσε να προκαλέσει κύματα προσφύγων οι οποίοι θα εισέρρεαν ​​από τα σύνορα.

Το Πεκίνο προέβη στην παραπάνω οδηγία, προκειμένου να προφυλάξει τους Κινέζους πολίτες από μία πιθανή σύγκρουση της Πιονγκγιάνγκ με τις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ ο αμερικανικός στόλος έχει λάβει θέσεις μάχης.

Όπως αναφέρουν τα ασιατικά ΜΜΕ, η πρεσβεία της Κίνας έστειλε έγγραφο σε όσους πολίτες διαθέτουν κινεζική υπηκοότητα, ακόμη και διπλή (Κορεατική), προκειμένου να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στην πατρίδα τους.

Η αποστολή των επιστολών ξεκίνησε ανήμερα των εορταστικών εκδηλώσεων της 85ης επετείου του Κορεατικού Στρατού, τον περασμένο μήνα.

Η πρεσβεία της Κίνας δεν θέλησε να επιβεβαιώσει την οδηγία της, καθώς οι κινήσεις φέρονται να γίνονται σε προσωπικό επίπεδο, ώστε να μην λάβουν διαστάσεις σε διπλωματικό επίπεδο, αλλά και να μην προκληθεί πανικός στον ντόπιο πληθυσμό.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της δεν υπάρχει αναφορά, ενώ και ο εκπρόσωπός της απέφυγε να σχολιάσει.

Τα ασιατικά ΜΜΕ ωστόσο, μεταδίδουν με σιγουριά την είδηση, τονίζοντας πως η αποχώρηση των Κινέζων έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά με διακριτικό τρόπο.

Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ τα έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό.

Kαι η Ιαπωνία ετοιμάζεται να απομακρύνει τους πολίτες της από τη Νότια Κορέα, λόγω της αυξανόμενης έντασης με την Βόρεια Κορέα.

Ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου της Ιαπωνίας Γιοσιχίντε Σούγκα, δήλωσε ότι η Ιαπωνία είναι έτοιμη, αν παραστεί ανάγκη, για άμεση εκκένωση των πολιτών της σε συνεργασία με τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα.

Ο ίδιος διαμηνύει ότι η βασική προτεραιότητα της ιαπωνικής κυβέρνησης είναι να σώσει ζωές και να εξασφαλίσει την ειρηνική διαβίωση των Ιαπώνων.

Δορυφορικές φωτογραφίες δείχνουν ότι είναι θέμα ωρών ο Κιμ Γιονγκ Ουν να «πατήσει το κουμπί» για μια νέα πυρηνική δοκιμή. Σε συναγερμό βρίσκονται οι ΗΠΑ οι οποίες μετασταθμεύουν βομβαρδιστικά Β-2 Spirit υπό το πρόσχημα άσκησης.

https://www.youtube.com/watch?v=LYeyvc6dEWohttps://twitter.com/Eire_QC/status/858782389576794112

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ