Ρωσία

Η Ρωσία φύτεψε «πυρηνικές βόμβες» στην ακτογραμμή των ΗΠΑ ως απάντηση στο THAAD και στην αντιπυραυλική ασπίδα - Ποιος το αποκάλυψε και γιατί



Τρομερό ρωσικό σχέδιο παρόμοιας «υφής» με αυτό του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ φέρεται να  έχει υλοποιηθεί εδώ και μεγάλο διάστημα με εντολή του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν ως απάντηση στην αμερικανική αντιπυραυλική ασπίδα στην Ευρώπη, στο THAAD και στο νατοικό σχέδιο περικύκλωσης της Ρωσίας.

Σύμφωνα με αυτό, οι ΗΠΑ κινδυνεύουν να δεχθούν ΜΕΓΑ-ΤΣΟΥΝΑΜΙ σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής με την Ρωσία  με τρομερές και ανυπολόγιστες συνέπειες για τα εκατομμύρια των πολιτών . 

https://www.youtube.com/embed/8lw7oKhIu60

Ο Βίκτορ Μπαρανέτς, πρώην συνταγματάρχης των ρωσικών δυνάμεων, φέρεται να αποκάλυψε (!!) τρόπους με τους οποίους η Ρωσία προσπαθεί να θέσει σε κλοιό τις  ΗΠΑ .

Ο ίδιος  υποστήριξε ότι η Ρωσία έχει βυθίσει πυρηνικές βόμβες κοντά στις ακτές της Αμερικής, οι οποίες σε περίπτωση πολέμου θα εκραγούν και θα προκαλέσουν ένα τεράστιο τσουνάμι.

Ο Μπαράνετς δήλωσε επίσης ότι ο Πούτιν έχει πυρηνικά όπλα που δεν μπορούν να εντοπιστούν χρησιμοποιώντας την τροχιά τους.

 Πρόκειται για απόρρητο μέχρι σήμερα σχέδιο το οποίο φέρνει τα πάνω κάτω όσο αφορά τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται από τις δύο υπερδυνάμεις στην άτυπη κούρσα τους για την διεκδίκηση του πλανήτη.

Ο Βίκτορ Μπαράνετς δήλωσε ότι σε περίπτωση πολέμου, οι βόμβες θα πυροδοτηθούν και θα προκαλέσουν ένα τεράστιο τσουνάμι εξαφανίζοντας ένα  μεγάλο μέρος των παράκτιων περιοχών των ΗΠΑ, σκοτώνοντας χιλιάδες ανυποψίαστους πολίτες   .

Ο ίδιος  παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχει τρόπος για τη Ρωσία να ξεπεράσει την Αμερική στον τομέα της άμυνας ταχύτατα ελέω της περιόδου κατάρρευσης της ΕΣΣΔ οπότε ο ρωσικός στρατός αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει  ακραίες μεθόδους για να κερδίσει  σε αυτόν τον ιδιότυπο "πόλεμο".

https://youtu.be/v71eF8HdZb8?t=3

Άλλες κινήσεις που έχουν σχεδιαστεί από το Κρεμλίνο  για να υπερνικηθούν οι ΗΠΑ είναι πυρηνικοί πύραυλοι που μπορούν να αλλάξουν  πορεία  ενώ ίπτανται πράγμα που σημαίνει ότι η τροχιά τους δεν μπορεί να υπολογιστεί, ισχυρίστηκε ο ίδιος.

Ο Baranetz έκανε τους εντυπωσιακούς ισχυρισμούς σε μια συνέντευξη που έδωσε.

Είπε ότι η Ρωσία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη μιας «ασύμμετρης αντίδρασης» έναντι της  Αμερικής, εξασφαλίζοντας ότι και οι δύο χώρες θα καταστραφούν σε περίπτωση επίθεσης και παγκόσμιου πολέμου.

«Η ασύμμετρη απάντησή μας θα είναι οι πυρηνικοί πύραυλοι που δύναται να τροποποιήσουν την πορεία και το ύψος τους, έτσι ώστε κανένας υπολογιστής να μην μπορεί να υπολογίσει την τροχιά τους», τόνισε ο ίδιος.

Ο Μπαράνετς δήλωσε επίσης ότι ο Πούτιν έχει αναπτύξει πυρηνικούς πυραύλους που μπορούν να αλλάξουν τροχιά  κατά τη διάρκεια της πτήσης, πράγμα που σημαίνει ότι η τροχιά τους είναι αδύνατο να εντοπιστεί.

«Αυτό είναι η απάντηση στους Αμερικανούς , οι οποίοι αναπτύσσουν άρματα μάχης, μαχητικά αεροσκάφη και στρατεύματα των ειδικών δυνάμεων κατά μήκος των ρωσικών συνόρων. Είμαστε σιωπηλοί και «γεμίζουμε» την ακτογραμμή των ΗΠΑ με πυρηνικές βόμβες . Οι βόμβες τώρα "κοιμούνται" μέχρι να τους δοθεί η εντολή ...», αποκάλυψε ο ίδιος.



Ένας εκπρόσωπος της ρωσικής κυβέρνησης απέρριψε τους ισχυρισμούς του Baranetz, περιγράφοντάς τους ως «περίεργους» και προσθέτοντας ότι η είδηση  «δεν πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη».

Πόσο κοντά όμως νομίζουμε ότι ευρισκόμαστε  σε ένα παρανάλωμα του πλανήτη;

Πολύ πιο κοντά από ό, τι νομίζουμε.

Ο Ρώσος συνταγματάρχης ήταν ο «λαγός» ενδεχομένως μηνύματος Πούτιν στην δύση.  Η διάψευση της Μόσχας ήταν μέσα στα «νόμιμα πλαίσια».....αλλά πλέον οι Αμερικανοί ποιόν θα  πιστέψουν ;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...