Πολιτική

K. Χατζηδάκης: Τα μέτρα ισοδυναμούν με ένα τέταρτο μνημόνιο (ηχητικό)

Στην πορεία της διαπραγμάτευσης και τα μέτρα αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

«Εάν διαβάσετε το τρίτο μνημόνιο, δεν μιλάω για την κυβέρνηση Σαμαρά τώρα, μιλάω για την κυβέρνηση Τσίπρα, όλα αυτά δεν υπάρχουν πουθενά. Είναι καινούργια μέτρα τα οποία εάν συνδυαστούν με το ότι έγινε η δεύτερη ανακεφαλοποίηση και εάν τα συνδυάσετε και με το υπερταμείο, βλέπετε ότι είναι ένα σύνολο μέτρων μετά το τρίτο μνημόνιο τα οποία προφανώς ισοδυναμούν με ένα τέταρτο μνημόνιο» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζηδάκης και πρόσθεσε:

«Έχουμε μία κυβέρνηση η οποία είναι καλή στα λόγια, στις τσάμπα μαγκιές, στο λαϊκισμό αλλά επί της ουσίας έχει βρεθεί ελλιποβαρής και πληρώνει αυτήν την ώρα το κόστος του λαϊκισμού και της τσάμπα μαγκιάς».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι «η μόνη λύση για εμένα είναι μία προσέγγιση κοινής λογικής και στροφής στην κανονικότητα. Τι λειτούργησε στην Πορτογαλία, στην Ιρλανδία και στην Κύπρο; Αυτό θα κάνουμε και εμείς… Την κρίσιμη στιγμή που φαινόταν κάποιο φως στην άκρη του τούνελ το 2014, μπουχτισμένοι και κουρασμένοι από την κρίση και τα μέτρα στραφήκαμε στην ελπίδα της Αριστεράς και αποδείχτηκε αυταπάτη».

Ακούστε το ηχητικό:

http://media.enikos.gr/data/podcasts/513012_134e427d36-b6469aab3db5c5af.mp3

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...