Αρχείο

Συνταρακτικές αποκαλύψεις: Ο East Med και οι παρακολουθήσεις του πρώην Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας, Michael T. Flynn - Ποιος τον προσέλαβε και τον χρηματοδότησε για να γίνει ο αγωγός προς την Τουρκία!

 βρίσκεται πραγματικά πίσω από τις βαθιές εσωτερικές διαμάχες κατά τη διάρκεια των εκλογών των ΗΠΑ και της εκστρατείας Τραμπ ;

Γιατί ο άξονας της CIA-Neocon ασκεί έντονα πίεση κατά του Τραμπ ;

Ποιά  ξένα συμφέροντα και ποια κεφάλαια εμπλέκονται σε αυτά;

Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις τώρα αναδύονται σύμφωνα με πληροφορίες .

Ο πρώην διευθυντής της CIA επι προεδρίας Κλίντον, James Woolsey, έδωσε συνέντευξη και πρόσφερε κάποιες πληροφορίες (πιθανόν κάποιες πραγματικές  και κάποιες ψευδείς) για την απόστρατο Στρατηγό Flynn και τις επιχειρήσεις lobbying που ασχολούνταν .

Ο Woolsey είναι ένας νεοσυντηρητικός  και εργάστηκε  για την ανέλιξη  του Τραμπ αλλά έκανε πίσω μετά τις «αυξανόμενες εντάσεις πάνω στο όραμα του νυν Αμερικανού προέδρου  για τις μυστικές υπηρεσίες.».

Ο Flynn, πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Τραμπ ο οποίος αργότερα αποχώρησε «οικιοθελώς», ήταν μαζί με τον Woolsey στο διοικητικό συμβούλιο  της πρώην εταιρείας lobbying του ίδιου .

Ο Woolsey υποστηρίζει:

Τον Σεπτέμβρη, 2016 πήρα μέρος σε μια συνάντηση μεταξύ Flynn και Τούρκων αξιωματούχων υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένης του υπουργού εξωτερικών της Τουρκίας και του υπουργού ενέργειας του οποίου ο γιος είναι γαμπρός του προέδρου Ερντογάν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, υποστηρίζει ο Woolsey πραγματοποιήθηκε μια συζήτηση για την ανεύρεση τρόπων για το πώς ο Φετουλάχ Γκιουλέν θα μπορούσε να αποχωρήσει από τις ΗΠΑ και να παραδοθεί στην Τουρκία.

Ο Γκιουλέν ως γνωστόν κατηγορείται από την μαφία Ερντογάν για στήριξη και τον σχεδιασμό της απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου. Οι  ΗΠΑ υποστηρίζουν  επίσημα ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για μια τέτοια κατηγορία και ότι Γκιουλέν δεν μπορεί να εκδοθεί στην Τουρκία.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Γκιουλέν είναι ένα «παλαιό» περιουσιακό στοιχείο της CIA που βοήθησε το αμερικανικό βαθύ κράτος στον έλεγχο της Τουρκίας. Ο Ερντογάν διαχώρισε τον εαυτό του από την οργάνωση Γκιουλέν και έτσι έγινε «μη χρήσιμος» στις ΗΠΑ λόγω των νεο-οθωμανικών σχεδίων του.

Ο Flynn κατηγορήθηκε για συνεργασία με την Ρωσία και «αποχώρησε» οικιοθελώς . Είχε λάβει  $ 10.000 για ομιλίες που έδωσε στη Μόσχα. Επίσης, κατά καιρούς, είχε υποστηρίξει την προοπτική  καλύτερων σχέσεων  ΗΠΑ και  Ρωσίας.

Το πραγματικό όμως σκάνδαλο διαφθοράς του Flynn ήταν σε άλλο θέμα. Αφού αποχώρησε από την κυβέρνηση Τραμπ, ο Flynn ήταν εξωτερικός συνεργάτης και η εταιρεία του έλαβε 530,000 δολάρια από άλλη εταιρεία που φέρεται να ήταν «κοντά» στον Τούρκο  πρόεδρο .

Σε καταθέσεις για τον Flynn, το έργο της εταιρείας  του από τον Αύγουστο έως το Νοέμβριο «θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι είχε κυρίως ωφελήσει τη Δημοκρατία της Τουρκίας.»

Η κατάθεση της αμοιβή της εταιρείας του, δεν καταβλήθηκε από την τουρκική κυβέρνηση, αλλά από την εταιρεία Inovo BV, μια ολλανδική εταιρεία που ανήκει στον Τούρκο επιχειρηματία, Ekim Alptekin, ο οποίος είναι «κολλητάρι» του Ερντογάν .

Αυτό είναι το πραγματικό σκάνδαλο και όχι η  υποτιθέμενη σχέση Flynn-Πούτιν ενώ μαίνεται ο πόλεμος Τραμπ / CIA / Κλίντον .

Ο Τούρκος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Inovo, Ekim Alptekin είναι μέλος της συμμορίας Ερντογάν.

Αλλά το τέλος της ιστορίας  είναι το πραγματικό κλειδί για την κατανόηση του  σκιερού  δικτύου:

Η Inovo προσέλαβε τον κ Flynn εξ ονόματος ισραηλινής εταιρείας η οποία σκοπεύει να εξάγει φυσικό αέριο στην Τουρκία, είπε σε κατάθεση του ο κ Alptekin, ο οποίος ήθελε πληροφορίες σχετικά με το πολιτικό κλίμα στις ΗΠΑ για την χώρα του με σκοπό να συμβουλεύσει εταιρεία φυσικού αερίου για τις επενδύσεις της.

Τελικά τα χρήματα τα έδωσε η ισραηλινή εταιρεία φυσικού αερίου στον Alptekin και όχι ο Ερντογάν .

Τα θαλάσσια πεδία Leviathan και Tamar στη Μεσόγειο κατά μήκος της ακτής του Ισραήλ αποτελούν τεράστια πηγή ενέργειας για τον εφοδιασμό της Ευρώπης. Πολλές εταιρείες εμπλέκονται στην εξερεύνηση και όλοι αναζητούν τρόπους για να συνδέσουν τα πεδία με το ευρωπαϊκό δίκτυο φυσικού αερίου.

Υπάρχουν (πιθανόν αλήθεια) φήμες για δωροδοκίες από το Ισραήλ προς την Ιορδανία και αλλού για να κερδίσει τις συμβάσεις έρευνας και να πουλήσει το φυσικό αέριο.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ισραήλ και της Τουρκίας για τον αγωγό είναι σε τέλμα. Εξαρτώνται από ένα θετικό κλίμα της  τουρκικής κυβέρνησης απέναντι στο Ισραήλ , το οποίο εξαρτάται και πάλι από την πολιτική θέση της συμμορίας Ερντογάν.

Η ουσία όμως παραμένει , η  ισραηλινή εταιρεία (ή όποιος είναι πίσω από αυτή) επιθυμεί διακαώς έναν αγωγό αερίου προς την Τουρκία.

Αυτή η εταιρεία είχε προσλάβει Flynn και Alptekin να οργανώσουν θετικό κλίμα για το κοίτασμα Λεβιάθαν και την κατασκευή αγωγού εντός της τουρκικής κυβέρνησης.

Η ίδια εταιρεία προσέφερε στο  Flynn πάνω από μισό εκατομμύριο για μια μικρή επιρροή. Η δουλειά του ήταν να δημιουργήσει μια «φιλική ατμόσφαιρα» για τη συμφωνία με τη χρήση της επιρροής του στις ΗΠΑ για να φιλοξενηθεί ο  Ερντογάν.

Ένα σημαντικό σημείο που αναμένονταν από τον Flynn ήταν να οργανώσει την παράδοση του Γκιουλέν, με οποιονδήποτε τρόπο, από τις ΗΠΑ στον  Ερντογάν.

Όλα όμως αποκαλύφθηκαν και πήγαν όλα τα σχέδια στο βρόντο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ