Κοινωνία

Συνελήφθη ο αδερφός του 37χρονου που εντοπίστηκε νεκρός στο Βόλο

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου από το έγκλημα που έγινε στην περιοχή «Φυτόκο» στη Νέα Ιωνία, με θύμα έναν 37χρονο άνδρα.

Βασικός ύποπτος θεωρείται από τις αστυνομικές αρχές ο αδερφός του, με τον οποίο ζούσαν μαζί και ο οποίος έχει συλληφθεί και ανακρίνεται.

Το έγκλημα αποκαλύφτηκε νωρίς το πρωί, όταν γείτονες βρήκαν το πτώμα του 37χρονου άνδρα στην αυλή του σπιτιού και ειδοποίησαν την αστυνομία. Ο 37χρονος ήταν χτυπημένος στο πίσω μέρος του κεφαλιού, χτύπημα που φαίνεται ότι επέφερε και το θάνατο -από αμβλύ αντικείμενο- όπως τόνισε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή. Σύμφωνα με την ίδια, η δολοφονία προσδιορίζεται μεταξύ 3 τα ξημερώματα μέχρι τις 8 το πρωί, ενώ επίσης εκτιμάται πως ο δράστης σκότωσε τον 37χρονο μέσα στο σπίτι και μετά έσυρε το πτώμα έξω στην αυλή όπου και βρέθηκε.

Άνδρες του εγκληματολογικού βρίσκονται από νωρίς το πρωί στο σπίτι όπου σημειώθηκε το έγκλημα και ερευνούν τα πάντα, αναζητώντας περαιτέρω στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το έγκλημα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο 37χρονος ήταν χρήστης ουσιών για αυτό και η έρευνα προσανατολίζεται κυρίως στο να εξακριβωθεί αν το έγκλημα έγινε για λόγους που αφορούν σε αγοροπωλησία ουσιών ή μεσολάβησε κάτι άλλο που «όπλισε» τον δράστη για να επιτεθεί κατά του 37χρονου.

Παρών στον τόπο του εγκλήματος στην Νέα Ιωνία του Βόλου είναι ο υποστράτηγος Δημ. Κοτσιάφτης, γενικός περιφερειακός διευθυντής Θεσσαλίας, μαζί με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Γιάννη Τόλια, ενώ τις έρευνες έχει αναλάβει κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος από τη Θεσσαλονίκη.

Τα δύο αδέρφια ζούσαν μόνα τους στο συγκεκριμένο σπίτι, ενώ πριν από δύο χρόνια έχασαν τη θεία τους που ήταν ο τελευταίος κοντινός συγγενής τους. Γείτονες λένε ότι τα δύο αδέρφια είχαν συχνά προστριβές και πως πολλές φορές είχε γίνει αντιληπτό ότι είχαν μεταξύ τους έντονους καυγάδες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...