Κοινωνία

Στο ...σκαμνί για βανδαλισμό κατοικίας η Δήμητρα Παπανδρέου: Έντονη δυσοσμία στο σπίτι της οδού Αγράμπελης

Νέο επεισόδιο στη δικαστική διαμάχη της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου, με την Χριστιανική Ένωση Νεανίδων, καθώς η ΧΕΝ κατέθεσε μήνυση εναντίον της για «βανδαλισμό» της οικείας που της μίσθωνε, ζητώντας αποζημίωση για τις ζημιές που σημειώθηκαν στο σπίτι της οδού Αγράμπελης.

Η ταμίας της Ένωσης, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ήταν ιδιαίτερα καυστική στην κατάθεσή της στο δικαστήριο, όπου εκδικάστηκε η σχετική αγωγή. «Η χρήση του σπιτιού έγινε από τον Νοέμβριο του 2006, αλλά αρχικά ενοίκιο πλήρωνε η τεχνική εταιρία που έφτιαχνε το δικό της σπίτι. Από το 2010 ανανεώσαμε με την ίδια. Η Δήμητρα Λιάνη ήταν συστηματικά δύστροπη στην καταβολή μισθωμάτων», είπε και συνέχισε:

«Τον Νοέμβριο του 2013 καταγγείλαμε τη μίσθωση λόγω μη πληρωμής των μισθωμάτων. Εκείνη, παρά την παρέλευση της προθεσμίας, δεν παρέδιδε το μίσθιο και ασκήσαμε αγωγή με την οποία πετύχαμε την αποβολή της τον Σεπτέμβριο του 2014».

Συνεχίζοντας την κατάθεσή της η Ο. Γ. ανέφερε: «Το μίσθιο ήταν σε χείριστη κατάσταση. Πρόκειται για κατοικία σε συγκρότημα στην Εκάλη γύρω στα 330 τ.μ. Όταν μπήκαμε μέσα, υπήρχε έντονη δυσοσμία, υγρασία παντού, έλειπαν καπάκια από τουαλέτες και γενικά ήταν ένα σπίτι βανδαλισμένο! Το σπίτι ήταν κατασκευής 2005. Βλέποντας σε ποια κατάσταση αποδόθηκε το μίσθιο βάλαμε μηχανικό να υπολογίσει την ζημιά. Το κόστος για να το επαναφέρουμε ήταν πολύ μεγάλο και αποφασίσαμε να το πουλήσουμε. Φυσικά, επειδή ήταν σε τέτοια κατάσταση πωλήθηκε σε χαμηλότερη τιμή. Για την ακρίβεια, πωλήθηκε στις 450.000 ευρώ αντί 600.000, λόγω των ζημιών».

Την πλευρά της κας Παπανδρέου, υπερασπίστηκε ένας φίλος και συνεργάτης της, σεφ στο επάγγελμα: «Το σπίτι παραδόθηκε σε καλή κατάσταση αλλά είχε κατασκευαστικά προβλήματα. Είχε θέμα με τα νερά. Για παράδειγμα το μπαλκόνι δεν είχε τρόπο να φεύγουν τα νερά. Ήταν φραγμένα όλα γύρω με τσιμέντο και είχε μόνο ένα απλό σιφόνι. Φυσικά όταν έβρεχε, όλα κατέληγαν να μπαίνουν ακόμη και μέσα στο σπίτι! Καταστράφηκαν πολλά προσωπικά της πράγματα», ανέφερε ο μάρτυς Θ.Α.

«Εξαιτίας αυτής της κατάστασης το ακίνητο είχε πολλή υγρασία», εξήγησε. «Το μίσθωμα ήταν 3.000 ευρώ το μήνα και είχε προβλήματα. Πάντως την ημέρα που παραδώσαμε το σπίτι δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...