Μέση Ανατολή

Στο ναδίρ οι σχέσεις Ρωσίας-Ισραήλ: Επίθεση των ακραίων Εβραίων σε ρωσική εκκλησία στο Ισραήλ ενώ η ισραηλινή αεροπορία βομβαρδίζει ξανά την Συρία (βίντεο)

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ Ρωσίας και Ισραήλ με θέμα την Συρία και την παρουσία στην εξουσία του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ και η κόντρα αυτή έχει προεκτάσεις σε εθνικιστικούς κύκλους που βεβήλωσαν ρωσική εκκλησία στο Ισραήλ 

Πριν δύο ημέρες άγνωστοι ακραίοι Εβραίοι ακτιβιστές ζωγράφισαν σατανικά σύμβολα με μαύρο και ασημί χρώμα στο εξωτερικό μέρος της ρωσικής Εκκλησίας του Αγίου Ηλία στην ισραηλινή πόλη της Χάιφα.

Ο Ρώσος  Αρχιεπίσκοπος Μίροσλαβ Βίτιτς χαρακτήρισε τις ενέργειες αυτές «βαρβαρότητα στο κατώτατο επίπεδο», αναφέρει ο ιστοχώρος της πόλης της Χάιφα και προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση και στην ρωσική εκκλησία.

Ισραηλινοί αστυνομικοί επισκέφθηκαν την ρωσική εκκλησία και κατέγραψαν τις παράνομες ενέργειες των βανδάλων παρουσία του αξιωματούχου του ρωσικού προξενείου  στη Χάιφα.

Το ίδιο περιστατικό συνέβη και τον Μάιο του 2002, όταν στα τείχη της εκκλησίας κάποιοι ζωγράφισαν «ανεστραμμένους σταυρούς, πεντάκτινα αστέρια και την  επιγραφή στα αγγλικά «ο Σατανάς ήταν εδώ».

Η ρωσική εκκλησία έχει καθεστώς εκπροσώπησης και είναι χτισμένη σε οικόπεδο της Ρωσικής Εκκλησιαστικής Αποστολής στο Όρος Καρμέλ από το 1913.

Όλοι ευθυμούν την ειρηνική συνύπαρξη αυτό δηλώνουν και οι επίσημοι Ισραηλινοί αξιωματούχοι.

Προς αυτήν την κατεύθυνση κινούνται και οι ισραηλινές αρχές , μόνο που το περιστατικό αμαυρώνει τις θρησκευτικές σχέσεις ανάμεσα στην ρωσική εκκλησία και το Ισραήλ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τους ελληνορθόδοξους ιερείς και οι Ρώσοι ιερείς έχουν μπει στο στόχαστρο ακραίων εβραϊκών εθνικιστικών κινημάτων τα οποία θέλουν να διώξουν όλες τις θρησκείες από την χώρα τους.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων  Fars δημοσιεύεται μια συνέντευξη με τον διοικητή  μονάδας της Χεζμπολάχ που δρα σε  συνδυασμό με το συριακό στρατό στα Υψώματα του Γκολάν. Ο διοικητής αναφέρεται με το ψευδώνυμο ως «Μωάμεθ Hamad».

Ο ίδιος δήλωσε ότι ο ισραηλινός στρατός εκτοξεύει πυρά πυροβολικού για τρίτη συνεχόμενη ημέρα προς το συριακό έδαφος με τη βοήθεια αρμάτων μάχης και αυτοκινούμενου πυροβολικού, καθώς και με την χρήση μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων . Ο στόχος μιας τέτοιας επίθεσης, είπε ο ίδιος είναι οι ένοπλες δυνάμεις που υποστηρίζουν τον Άσαντ.

Ο αξιωματικός της Χεζμπολάχ «Μωάμεθ Hamad,» υποστηρίζει ότι ο Ισραηλινός Στρατός υποστηρίζει τις «τρομοκρατικές ομάδες» στην περιοχή της Quneitra και Νταράα, στη νότια Συρία.

Το πρωί της 23ης Απριλίου χτυπήθηκε το συριακό στρατόπεδο στην περιοχή Quneitra, κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ. Το τηλεοπτικό κανάλι «Αλ Τζαζίρα» ανέφερε ότι επρόκειτο για αεροπορική επίθεση του Ισραήλ.

Αργότερα, έγινε γνωστό ότι ήταν αποτέλεσμα βολών πυροβολικού του ισραηλινού στρατού (IDF) στην περιοχή Quneitra, όπου τρεις μαχητές της συριακής μονάδας του καθεστώτος του Μπασάρ αλ-Άσαντ είχαν σκοτωθεί και δύο μαχητές είχαν τραυματιστεί.

«Μόνο που τελικά επρόκειτο για μαχητές «της Χεζμπολάχ»,  αναφέρει το λιβανέζικο  τηλεοπτικό κανάλι «Αλ-Mayadin» που σχετίζεται με «Χεζμπολάχ» επιβεβαιώνοντας  τις πληροφορίες σχετικά με τους νεκρούς και τους τραυματίες. Η υπηρεσία τύπου του Ισραηλινού Στρατού δεν έκανε κανένα σχόλιο για τις πληροφορίες αυτές.

Την περασμένη Παρασκευή, ο Ισραηλινός Στρατός επιτέθηκε ξανά στα  υψώματα του Γκολάν στα οποία διαδραματίζεται ένα μεγάλο και λίαν επικίνδυνο παιχνίδι.

Tην Πέμπτη το Ισραήλ βομβάρδισε ξανά στο διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού. Δείτε εδώ βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=okDfDsQsxec

Οι   εντάσεις και οι κλιμάκωση τους μεταξύ  της Ρωσίας ΗΠΑ  και Ισραήλ, έκαναν πολλούς  σήμερα να  αναρωτηθούν  αν ο κόσμος θα είναι  σύντομα μάρτυρας σε μια «θεία πράξη μεσσιανικής παρέμβασης», αναφέρει σχετικό δημοσίευμα σε σχέση με ιουδαϊκή προφητεία για τον επερχόμενο παγκόσμιο πόλεμο.

«Όταν ακούσετε ότι οι Ρώσοι θα έχουν καταλάβει την  Κριμαία, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι χρόνοι του Μεσσία έχουν αρχίσει, ώστε τα βήματά του να ακούγονται. Και όταν ακούσετε ότι οι Ρώσοι θα έχουν φτάσει στην πόλη της Κωνσταντινούπολης, θα πρέπει να βάλετε τα καλά σας που βάζετε για το  Σαμπάτ σας (Σάββατο) για να υποδεχτείτε τον «Μεσσία» ο οποίος θα αναμένεται  να έρθει κάθε λεπτό», αναφέρει η ιουδαϊκή προφητεία για τα τεκταινόμενα των ημερών μας .

Σύμφωνα με άλλον ραβίνο τον  Kloisenberger Rabi,  εκτός από τη ρωσική στρατιωτική παρουσία στην Κωνσταντινούπολη, ένα άλλο σημάδι της επικείμενης άφιξης του Μεσσία είναι ότι  «οι Ρώσοι θα έρθουν, και θα έρθουν μαζί με τους  γιούς του Ισμαήλ, υπονοώντας ότι οι  Ρώσοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους πνευματικούς απογόνους του Ισμαήλ (μουσουλμάνους). Αυτό είναι άλλο ένα σημάδι του ερχομού του Μεσσία.

Στρατιωτικά η Ρωσία έχει ήδη συνδεθεί με  σιίτες  μουσουλμάνους  συμμάχους όπως είναι η  Συρία και το Ιράν.

Αν  οι σχέσεις μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου φαίνονταν φιλικές, η επίθεση από τις ΗΠΑ με ισραηλινή προτροπή αποκάλυψε «μία προφητεία 400 χρόνων η οποία προειδοποιεί ότι οι μεσσιανικές προθέσεις της Ρωσίας απέναντι στο Ισραήλ θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο επιθετικές από ό, τι υποψιάζεται κανείς οδηγώντας σε έναν πόλεμο» .

«Και εσύ ο γιος του ανθρώπου προφήτευσε εναντίον του Γωγ και πες: Έτσι λέει ο Κύριος και Θεός: Δέστε, εγώ είμαι εναντίον σου Γωγ επικεφαλής πρίγκιπας της Μεσέχ και σαλπίγγων.» Ιεζεκιήλ 39: 1 ( Ισραηλινή Βίβλος™).

Η προφητεία, που αποδόθηκε από τον Ben Solomon  Zalman, έναν από τους μεγαλύτερους λόγιους της Τορά του 18ου αιώνα, γνωστό ως Βίλνα Γκαόν ο οποίος αναφέρει:

«Αν τα πλοία του Βασιλείου της Ρωσίας διασχίζουν τα Στενά του Βοσπόρου (στη βορειοδυτική Τουρκία), θα πρέπει να βάλουμε τα ρούχα που φοράμε το Σάββατο , γιατί αυτό μας  λέει ότι η έλευση του Μεσσία είναι πολύ κοντά.»

Όπως αναφέρεται από τους Εβραίους,  η κάθοδο της Ρωσίας στην Συρία συνδέεται άμεσα με την προφητεία των «Γωγ και Μαγώγ».

https://youtu.be/W7XUmuc4mtw

https://youtu.be/0Cq340CtbW4

https://youtu.be/SGndErPuoOc

https://youtu.be/hhLfdJsF1Xg

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ