Πολιτική

Στοιχεία για λογαριασμούς του Παπαντωνίου κατέθεσε ο Θεοδωράκης

Φάκελο με στοιχεία που σύμφωνα με τον ίδιο αφορούν σε τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς του Γιάννου Παπαντωνίου στην Ελβετία, κατέθεσε στην ανακρίτρια κατά της διαφθοράς Ηλιάννα Ζαμανίκα, ο πρόεδρος του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης. 

«Τα μεγάλα σκάνδαλα του παρελθόντος πρέπει να βρουν απαντήσεις», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα αυτό και στη Βουλή.

Σε δήλωση του ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια για εκεινη την περίοδο. Το" Ποτάμι" ενισχύει την προσπάθεια της ανεξάρτητης δικαιοσύνης να βρει απαντήσεις , το ίδιο κάνουμε και στη Βουλή , το ίδιο θα κάνουμε και στην προανακριτική . Για εμάς τα μεγάλα σκάνδαλα του παρελθόντος πρέπει να βρουν απαντήσεις. Πρέπει να μάθουμε πόσο έχει ζημιωθεί η χώρα , πόσο έχει ζημιωθεί η κοινωνία . Ενισχύουμε, λοιπόν,  με κάθε τρόπο τις δικαστικές αρχές».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...