Εκκλησία

Ο Πάπας «ευλόγησε» την Ελλάδα!

Έχει η Ορθόδοξη χώρα μας ανάγκη από την ευλογία του Πάπα Φραγκίσκου; Κι όμως ο ποντίφικας «ευλόγησε» την Ελλάδα από αέρος!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ταξειδιού του προς την Αίγυπτο, στο πλαίσιο του οποίου μεταξύ άλλων θα συναντηθεί και με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, εν πτήσει ο ποντίφικας «ευλόγησε» την πατρίδα μας σε τηλεγράφημα προς τον πρώτο πολίτη της χώρας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Ακολουθώντας την συνήθη τακτική του να στέλνει τηλεγραφήματα στους ηγέτες των χωρών τις οποιές διασχίζει προκειμένου να φτάσει στον εκάστοτε προορισμό του ο κ. Φραγκίσκος είπε προς τον Προκόπη Παυλόπουλο και προς τους Έλληνες τα εξής:

"Καθώς πετάω πάνω από την Ελλάδα στο δρόμο μου προς την Αίγυπτο για μια ποιμαντική επίσκεψη, στέλνω εγκάρδιους χαιρετισμούς στην εκλεκτότητά σας και στους συμπολίτες σας. Προσεύχομαι ο Παντοδύναμος να σας ευλογεί όλους με ειρήνη και δύναμη, και επικαούμαι θεϊκές ευλογίες στο έθνος σας".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...