Κόσμος

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν πατάει το κουμπί και μετατρέπει τις ΗΠΑ σε κόλαση φωτιάς - Έτοιμος για όλα ο ηγέτης της Β.Κορέας - 1 εκατ. νάρκες τοποθετεί στα σύνορα με Ν.Κορέα - Δείτε το βίντεο


H κρατική τηλεόραση της Βόρειας Κορέας μετέδωσε βίντεο το οποίο απεικονίζει εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του παππού του ηγέτη της χώρας, Κιμ Ιλ Σουνγκ.

Tο βίντεο δείχνει στρατιωτική μπάντα να παιανίζει, παρουσία του Κιμ Γιονγκ Ουν, ενώ σε οθόνη προβάλλονται εικόνες πυραύλων της Βόρειας Κορέας να εκτοξεύονται και να χτυπούν τις ΗΠΑ, μετατρέποντάς τις σε κόλαση φωτιάς.

Το βίντεο συνάδει με τη ρητορική της Πιονγκγιάνγκ και δείχνουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν έτοιμο για όλα και να μετατρέπει σε στάχτη το Σαν Φρανσίσκο.

Ταυτόχρονα, πληροφορίες φέρουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν να έχει διατάξει να τοποθετηθούν 1 εκατ. νάρκες κατά μήκος των συνόρων με τη Νότια Κορέα.

Σκοπός είναι να αποτραπεί η εισβολή αμερικανικών αρμάτων μάχης από την αποστρατικοποιημένη ζώνη η οποία έχει μήκος 160 μίλια και πλάτος 2,5 μίλια.

Ο στρατός της Βόρειας Κορέας πιστεύεται ότι διαθέτει 200.000 άνδρες και γυναίκες έχοντας τις μεγαλύτερες σε αριθμό ειδικές δυνάμεις του κόσμου, με 140.000 άνδρες στο πεζικό και 60.000 κομάντος συμπεριλαμβανομένου του 11ου σώματος του Lee.

Οι Βορειοκορεάτες κομάντος είναι διάσημοι για την πάρα πολύ σκληρή εκπαίδευση που υφίστανται και η οποία περιλαμβάνει αγώνες πυγμαχίας πριν από το δείπνο κάθε βράδυ, ξερίζωμα δέντρων και κολύμπι σε παγωμένες θάλασσες .

Αυτές οι μονάδες ελίτ εκπαιδεύονται να διεισδύσουν στη Νότια Κορέα με αλεξίπτωτα , μέσω της θάλασσας και μέσω ενός δικτύου σηράγγων που κατασκευάζουν καταδικασμένοι για αδικήματα εργάτες.

Δείτε εδώ το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=yR3b-g9v25Ehttps://twitter.com/MissMeganMartin/status/854708556548976640

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ