Οικονομία

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσακαλώτου - Σόιμπλε για το ελληνικό πρόγραμμα

Συναντήσεις με τους ομολόγους του της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και της Γαλλίας, Μισέλ Σαπέν, είχε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, στο περιθώριο της εαρινής συνόδου του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο των συνομιλιών των κ.κ. Τσακαλώτου και Σόιμπλε, ωστόσο εκτιμάται ότι το ελληνικό πρόγραμμα τέθηκε επί τάπητος κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.

Διαβεβαιώσεις Σαπέν σε Τσακαλώτο για την υποστήριξη της Γαλλίας

Την κατ’ αρχήν συμφωνία της Μάλτας χαιρέτισε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter μετά από τη συνάντηση με τον κ. Τσακαλώτο, ανέφερε ότι «διαβεβαίωσε ξανά τον κ. Τσακαλώτο για την υποστήριξη της Γαλλίας».

Νωρίτερα, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, ο κ. Σαπέν δήλωσε πεπεισμένος «ότι θα καταλήξουμε, με το ΔΝΤ και τη Γερμανία σε μια λύση που θα βοηθήσει την Ελλάδα και άρα την Ε.Ε. να σταθεροποιήσει την κατάσταση».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...