Μέση Ανατολή

Οι Εβραίοι βλέπουν τον μεγάλο πόλεμο να έρχεται: Έρχεται ο "Μεσσίας" βλέπουμε τα σημάδια στην θάλασσα της Γαλιλαίας και στον επερχόμενο πόλεμο Σ.Αραβίας-Ιράν

Πολλαπλασιάζονται συνεχώς τα σενάρια στο Ισραήλ που αναφέρουν την έλευση του δικού τους αποκλειστικού Μεσσία ανακαλύπτοντας συνεχώς και νέα σημάδια.

Τα τελευταία αφορούν πόλεμο Ιράν και Σαουδικής Αραβίας (δηλαδή Σιιτών και Σουνιτών μουσουλμάνων) μαζί με την επικίνδυνα χαμηλή στάθμη της θάλασσας τη Γαλιλαίας.    

Πρόσφατα έτερος Εβραίος ραβίνος  του όρου του Ναού, ισχυρίζεται ότι  ο Μεσσίας (κατά τους Εβραίους πάντα)  θα κάνει  την επίγεια εμφάνιση το 2022, καθώς τότε επίκειται η  σύγκρουση των δύο μακρινών  αστεριών εκπληρώνοντας μια αρχαία μεσσιανική προφητεία .

Συγκεκριμένα σχετικό ισραηλινό άρθρο αναφέρει «μήπως η χαμηλότερη Θαλάσσια στάθμη του νερού των τελευταίων 100 χρόνων στη Γαλιλαία, σημαίνει ότι ο Εβραίος Μεσσίας είναι στο δρόμο του για να σώσει τους ανθρώπους μας;»

 «Έτσι, αν τηρείτε πιστά τις εντολές που σας δίνω σήμερα ... τότε θα στείλω βροχή στη γη σας, τόσο το φθινόπωρο όσο και  την άνοιξη , έτσι ώστε να μπορούν να συγκεντρωθούν οι κόκκους σας, το νέο κρασί και το ελαιόλαδο. Θα παρέχω χορτάρι στα χωράφια για τα κτήνη σας, και θα έχετε να φάτε για να είστε ικανοποιημένοι «Δευτερονόμιο 11 :. 13-15 (Ισραηλινή  Βίβλος ™)

Η στάθμη του νερού στη θάλασσα της Γαλιλαίας όντως βρίσκεται  σε ιστορικό χαμηλό, και στα χαμηλότερα επίπεδα από τις μετρήσεις που ξεκίνησαν σχεδόν πριν από έναν αιώνα, ανακοίνωσε η Αρχή Υδάτων του Ισραήλ.

Το επίπεδο της επικίνδυνης πτώσης του νερού εγείρει όμως σοβαρές ανησυχίες για την ύπαρξη της μεγαλύτερης πηγής πόσιμου νερού του Ισραήλ.

Για κάποιους, οι πνευματικές συνέπειες της έλλειψης βροχής είναι τουλάχιστον εξίσου σημαντικές με την ίδια την ξηρασία.

«Η τοποθεσία του επιπέδου της Κιννερέτ (θάλασσας της Γαλιλαίας) κάτω από την κόκκινη γραμμή προς το τέλος της εποχής των βροχών, και  είναι μια ασυνήθιστη κατάσταση που δεν έχει συμβεί για περίπου μια δεκαετία», ανέφερε  δήλωση από την Αρχή Υδάτων.

Η στάθμη του νερού στην Κιννερέτ αυξήθηκε 8,7 ίντσες τον περασμένο μήνα, σε σύγκριση με το μέσο όρο τον Φεβρουάριο που ανέρχονταν σε 23,6 ίντσες.

Η στάθμη του νερού είναι 16 εκατοστά κάτω από την κόκκινη γραμμή, αλλά αυτά τα χαμηλά επίπεδα αποτελούν  μεγαλύτερο κίνδυνο από ό, τι ακριβώς η λειψυδρία. Κάτω από την μεγάλη λίμνη τρέχουν  υπόγεια ρεύματα αλμυρού νερού.

Η πίεση από το γλυκό νερό στη λίμνη αποτρέπει αυτήν την είσοδο στην λίμνη του αλμυρού νερού . Υπάρχει φόβος ότι αν η στάθμη του νερού πέσει πάρα πολύ, το θαλασσινό νερό θα αναμειχθεί  με το φρέσκο, καθιστώντας το σύνολο της λίμνης ακατάλληλο προς για γενική χρήση.

Την ίδια στιγμή το έτερο περαστικό που αφορά άλλη εβραϊκή «προφητεία» αναφέρει τα σημάδια ενός μεγάλου πολέμου Σιιτών και Σουνιτών σε Ιράν και Σ.Αραβία.

Το Ιράν έστειλε μη επανδρωμένα αεροσκάφη στους Χούθι στην Υεμένη για να χτυπήσουν την Σαουδική Αραβία, από το έδαφος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Ομάν, ανέφερε η γνωστή βρετανική υπηρεσία πληροφοριών MI6, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση .

Σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα IranWire, η οποία ειδικεύεται στην παρακολούθηση των εξοπλισμών, το Ιράν απέστειλε μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην Υεμένη μέσω των δύο χωρών, τα οποία οι Χούθι θα χρησιμοποιήσουν  για να χτυπήσουν  τα Σαουδαραβικά αντι-πυραυλικά ραντάρ του συστήματος αεράμυνας της χώρας, για να το «τυφλώσουν» πριν επιτεθούν μαζικά οι Ιρανοί.

Η Τεχεράνη προμηθεύει τους αντάρτες Χούθι με ιρανικής κατασκευής drone Qasef-1 και Ababil-II. Μάλιστα Βρετανοί ειδικοί εξετάζοντας  τα απομεινάρια ενός τέτοιου μη επανδρωμένου αεροσκάφους, κατανόησαν ότι αυτά προορίζονται για χρήση κατά  ραντάρ αντιπυραυλικής άμυνας του συστήματος αεράμυνας στην Σαουδική Αραβία.

Έχουμε  αναφέρει ότι είναι πλέον φανερό όσο ποτέ άλλοτε ότι ο σιωνισμός, ο οποίος με την δύναμη του πλούτου  μας ελέγχει παγκοσμίως, έχει αγοράσει ψυχές και συνειδήσεις για να καθυποτάξει όλες τις εξουσίες στον κόσμο όπως και στην Ελλάδα…

Σκοπός τους είναι να επιβάλουν στον κόσμο, την μεγάλη τους πολιτικοθρησκευτική ιδέα, πάνω στην οποία δουλεύει όλη η παγκόσμια Εβραϊκή ελίτ.

Και αυτή η «ιδέα», είναι με λίγα λόγια να υποτάξουν όλο τον κόσμο σ’ αυτούς και να κάνουν τον αντίχριστο «μεσσία» τους, τον παγκόσμιο κυβερνήτη.

Για το ίδιο θέμα έχει μιλήσει και ο Πάπας αλλά και άλλοι πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες του πλανήτη. Για αυτό άλλωστε βιάζονται οι σκοτεινοί ηγέτες της νέας τάξης πραγμάτων να επιβάλουν τα σχέδια τους  , μέσω μιας παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης ελέγχοντας όλες τις  πλουτοπαραγωγικές  πηγές της γης .

Η θεία δύναμη , οι άγιοι του θεού και η Αγία τριάδα θα φυλάξει όλους τους ευσεβείς ανθρώπους δίνοντας τους  όλα  τα «όπλα» για να πολεμήσουν αυτά τα άνομα σενάρια και να σωθούν οι ίδιοι .

https://youtu.be/h7YJMsOWKLM?t=1

https://youtu.be/Pdp4o71sr9g?t=10

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές